![]() |
|
| |||
| |||
| Hey çocuklar, Çünkü ben burada, parolamı hatırla couldn't ... zaten oldum bir süre oldu, sizin için başka bir sorum var. Bir oyun tasarım yaşıyorum / geliştirme benim kolejinde önemli ve bu seviyeleri ve karakterleri ve etajer tasarımı başlıyoruz. Çok derin oldukça henüz elde ama çok sorduğum soru bu it's coming: ) Ne yapıyorsun duyarım bir dizüstü, daha iyi olacaktır 9800M GT's (1GB GDDRIII toplam VRAM bir SLI'd ayarlamak veya bu çıkıyor olan Quadro FX 3700M 1GB GDDRIII istiyorsun? Yardımınız için teşekkürler ^ ^ BTW, I ProStar gelen dizüstü satın alma konusunda, eğer / zaman onlar 3700M teklif edeceğiz kadar emin değilim planlama, ancak bunların tedarikçisi Clevo biliyorum ilgili planlıyor. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| The 3700M (Wiki için) "bir" 128sp G92 parçası göre - the 9800MGT sadece 96sps var. Yani 3700M ihtimalle lehine olan Quadro sürücüleri ile GeForce 9800 GTX ile karşılaştırılabilir. Bu SLI kurulum her ekran kartı ve daha düşük bir dolgu oranı olacak belki de daha fazla batarya üzerinde yoğun olarak ve aslında SLI paylaşamayacağımız VRAM yapar, ben devam ediyorum güç yeraldığını, kaybetmek göz önüne alındığında, tek Quadro.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Benim Sistemi: İlk OC
|
|
| |||
| |||
| harika çocuklar, dan. kimse yok sanırım ne kadar bu 1Gig Quadro yayın için olacak biliyor? |
![]() |
|
| Bookmarks |