![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, хлопці, Been A While оскільки я був тут, не міг згадати свій пароль ... У будь-якому разі, у мене ще одне питання для вас. Я в ігри дизайн / Розробка основними в моєму коледжі і ми починаємо наш дизайн рівнів і характери, і ще багато чого. Не отримали в дуже глибокий, але зовсім ще It's Coming тому моє питання полягає в наступному: буде SLI'd набір (9800M GT 1GB's GDDRIII загальної відеопам'яті) буде краще для ноутбука за те, що я буду робити, чи я хочу Quadro FX 3700M 1GB GDDRIII що вийде? Дякуємо за вашу допомогу ^ ^ До речі, я планую на покупку мого ноутбука від Гейнер, так що я не впевнений, якщо / коли вони будуть пропонувати 3700M, але я знаю, їх постачальник Clevo планує отримати його. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 3700M (відповідно до вікі) "128sp G92 частина" - 9800MGT тільки 96sps. Таким чином, 3700M, ймовірно, може бути сприятливим в порівнянні з GeForce 9800 GTX з драйверами Quadro. Враховуючи, що кожна відеокарта в установці SLI буде мати меншу швидкість заповнення і, ймовірно, втратить трохи влади, а також більш інтенсивне на батареї, і той факт, що SLI не розділяє VRAM, я б з одним Quadro.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Моя система: Перший OC
|
|
| |||
| |||
| Awesome хлопці, Thanx. НЕ думаю, що хто знає, як довго це буде за звільнення 1Gig Quadro's? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Dell 3007WFP і PNY Quadro NVS 295 | saniagupta | Графічні карти & Монітори | 0 | 16 червня 2009 14:02 |
| ПРОДАЕТСЯ: різні пункти Quadro FX 4500, X2 4400 +, Акумулятор ноутбука "більше додати | SocialWarfare | CJ Б Marketplace | 1 | 22 грудня 2008 00:16 |
| Підключення NVidia Quadro 3500 + GeForce 8800 GTX ПРОЧИТАЙТЕ | dubs89 | Графічні карти & Монітори | 1 | 1 січня 2008 08:04 |
| Nvidia Quadro FX ДОПОМОГА PLS | Громовержець | Графічні карти & Монітори | 3 | 23 жовтня 2007 10:19 |
| Nvidia Quadro і ATi FireGL | coldalarm | Графічні карти & Монітори | 1 | 14 вересня 2007 08:25 |
| Різьба Інструменти | |
| |