![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey guys, tai mano pirmasis paštu! bet kokiu būdu aš turiu klausimą. tai maitinimo suderinama su 9.800 GTX? ji sako, grafikos plokštę, reikia 2 šešių uosto kabeliai "arba bet theyre vadinamas (su šešių duobučių tie. Aš aiškiai pamatyti vieną nuotrauką, bet ne antra. prašome padėti, ir pateisinti savo noobieness ![]() http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817139006 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip kad yra bauda arba daugiau tada gerai, jis gali dirbti 2 iš šių kortų lol
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| SWEET! Ačiū t |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norite 650W versija, 750W versija kanalas Na ne Seasonic.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|