![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hei baieti acesta este primul meu post!! nici un fel Am o întrebare. această sursă de alimentare este compatibil cu 9800 GTX? se spune de placă grafică necesită 2 şase port cabluri sau ce theyre numit (cele cu şase găuri. i, evident, a se vedea în imaginea de o oră, dar nu şi un al doilea. te rog ajută, şi scuzaţi-mi noobieness ![]() http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817139006 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, care este bine sau mai bine atunci, s-ar putea trata 2 din aceste carduri lol
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Dulce! mersi o tona |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vrei versiunea de 650W, este de 750W versiune Canal Pai nu Seasonic.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
![]() |
|
| Marcaje |