![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Koupil jsem MOJE PRVNÍ PC Netrvalo dlouho, protože byla CHEAP.THE grafických karet ATI INIT IS RAD 1650SE CAN I PLAY slušné hry s IT. Thanx |
|
| |||
| |||
| MOHOU NĚKDO mi říct, co je THE BEST VUT Nejlevnější Grafické karty TO GET A 4 ACER ASPHIRE T671. |
|
| |||
| |||
| Please don't typu ve všech uzávěrů a pouze jedno vlákno na stejnou otázku. Buďte trpěliví, někdo se bude spolu se řadit vás. Vítejte v CJ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| je přenosný, takže pokud převýšení upgrade grafické
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jste zvyklý zpracovávat mnoho her máte v současnosti na palubě grafiku který vypadá, že máte PCIe slotu, takže můžete snadno upgradovat s novou kartou i cant najít napájení máte to, můžete-li nám sdělit, pak nechte dobře víte, do jaké míry jste převýšení upgrade pravděpodobně jen 8600gt, se zdá být docela standardní a nejvyšší upgrade můžete jít bez získání nových PSU otevírat skříň a řekněte nám, co je watt.
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Doporučuji Slušná grafická karta pro hraní her - Newbie Otázka | zbersinger | Graphics Cards & Monitory | 6 | 21.listopadu 2009 13:49 |
| "Load Optimized Defaults" otázka | 3ss3nc3 | Obecné Software Chat | 2 | 2. listopadu 2008 07:54 |
| "Pokud jste donator .. více návštěvníků google" otázka | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Společenství Novinky a chat | 3 | 10. června 2008 10:58 |
| Sony 40 "HDMI LCTV na HD Radeon HD3870 Grafické karty | Bashere | Graphics Cards & Monitory | 5 | 25. května 2008 15:38 |
| Otázka grafických karet | PC WhizzKid | Graphics Cards & Monitory | 25 | 13. května 2008 02:31 |
| Thread Nástroje | |
| |