![]() |
|
| |||
| |||
| I BOUGHT MY FIRST PC ΔΕΝ LONG διότι CHEAP.THE Κάρτα γραφικών ATI init IS RAD 1650SE Μπορώ να παίξω παιχνίδια με αξιοπρεπή IT. Thanx |
|
| |||
| |||
| Θα μπορούσε κάποιος σας παρακαλώ πείτε μου WHATS THE BEST BUT GRAPHICS φθηνότερη κάρτα για να έχουν πρόσβαση 4 A ACER ASPHIRE T671. |
|
| |||
| |||
| Σας παρακαλώ να μην υπάρχουν σε όλα τα ανώτατα όρια και να ξεκινήσετε μόνο μια νήμα για το ίδιο θέμα. Υπομονή, κάποιος θα είναι μαζί για να ταξινομήσετε την έξοδό σας. Καλώς ήλθατε στην CJ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| είναι ένα φορητό υπολογιστή, αν ναι σας επίκλισης αναβάθμιση των γραφικών
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| σας συνηθίζει να χειρίζονται πολλά παιχνίδια έχετε εποχουμένως γραφικών από προσβλέπει κι αν έχουν όντως pcie slot ώστε να μπορείτε να αναβαθμίσετε εύκολα με μια νέα κάρτα i επίκλιση βρείτε αυτό τροφοδοτικό έχετε οπότε αν μπορείτε να μας πείτε τότε καλά θα σας ενημερώσει σε ποιο βαθμό σας επίκλισης αναβάθμιση πιθανότατα σε 8600gt, φαίνεται να είναι αρκετά υψηλότερο πρότυπο και αναβάθμιση μπορείτε να πάτε με την απόκτηση ενός νέου PSU ανοιχτή η υπόθεση και να μας πει ποια είναι watt.
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Προτείνετε μια αξιοπρεπή κάρτα γραφικών για gaming - Ερώτηση Newbie | zbersinger | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 21 Νοέμβρη του 2009 13:49 |
| "Load Optimized Defaults" λόγω | 3ss3nc3 | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 2η Νοεμβρίου 2008 07:54 |
| "αν είστε πιο donator .. google επισκέπτες" λόγω | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Κοινότητας Νέα & Chat | 3 | 10 Ιουν 2008 10:58 |
| Sony 40 "HDMI LCTV να HD3870 Radeon HD Κάρτα γραφικών | basher | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 5 | 25η Μαΐου 2008 15:38 |
| Κάρτα γραφικών Ερώτηση | PC WhizzKid | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 25 | 13η Μαΐου 2008 02:31 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |