![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj prvi sam kupio PC ne dugo jer je CHEAP.THE grafičkom karticom INIT JE RAD ATI 1650SE CAN I PLAY pristojne IGRE s njom. Thanx |
|
| |||
| |||
| Mogao NETKO Molim Vas, recite mi koliko NAJBOLJI ALI Najjeftinije grafičkom karticom TO GET 4 A ACER ASPHIRE T671. |
|
| |||
| |||
| Molimo vas ne upisujte u svim kape i samo jedan start thread za isto pitanje. Budite strpljivi, netko će biti uz vas da biste sortirali out. Dobrodošli na CJ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| je to laptop pa ako ti cant upgrade grafika
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vi obraditi navika mnoge igre koje trenutačno imaju onboard grafika by gleda ga imate jedan pcie utor tako da možete jednostavno ažurirati s novim kartice ja licemjerje nađi šta napajanje tako da ako imate možete nam reći onda neka dobro znate koliko vam cant upgrade najvjerojatnije jedan 8600gt, činiti se biti ljepušan najviših standarda i nadogradnju možete otići bez uzimajući novu PSU otvorenih predmeta i recite nam što je vat.
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Preporuči Decent Grafička kartica za igranje - Newbie pitanja | zbersinger | Graphics Cards & Monitors | 6 | 21 studeni 2009 13:49 |
| "Load Optimizirano Zadano" pitanje | 3ss3nc3 | Općenito Software Chat | 2 | 2. studeni 2008 07:54 |
| "Ako ste donator .. više posjetitelja google" pitanje | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Community News & Chat | 3 | 10. lipnja 2008 10:58 |
| Sony 40 "HDMI LCTV za HD Radeon HD3870 Grafička kartica | basher | Graphics Cards & Monitors | 5 | 25. svibanj 2008 15:38 |
| Grafička kartica Pitanje | PC WhizzKid | Graphics Cards & Monitors | 25 | 13. svibanj 2008 02:31 |
| Thread Tools | |
| |