![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Vettem Első PC nem sokáig, mert CHEAP.THE grafikus kártya init IS ATI RAD 1650SE Tudok lejátszani tisztességes GAMES vele. Thanx |
|
| |||
| |||
| COULD VALAKI legyen szíves mondja meg Whats THE BEST BUT Legolcsóbb GRAPHICS CARD TO GET 4. ACER ASPHIRE T671. |
|
| |||
| |||
| Kérjük, ne írjon minden kupakot, és csak a kezdete egy szál ugyanazt a kérdést. Legyen türelmes, valaki majd végig a sort ki. Üdvözöljük CJ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| van egy laptop, ha így vidám upgrade a grafika
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ön szokás kezelni sok játékaid jelenleg fedélzeti grafika az látszik, hogy te egy PCIe slot így könnyen upgrade egy új kártya én vidám talál milyen áramforrásra van így ha nem mondja el nekünk, akkor is hadd tudja, hogy milyen mértékben ön vidám upgrade nagy valószínűséggel egy 8600gt, úgy tűnik, hogy egy szép és legmagasabb standard upgrade tudsz menni anélkül, hogy egy új psu nyissuk meg az ügyet, és mondja el nekünk, mi watt van.
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|