![]() |
|
| |||
| |||
| קניתי מחשב הראשון שלי לא הרבה כי זה היה CHEAP.THE כרטיס מסך ATI INIT הוא RAD 1650SE האם אני יכול לשחק עם זה הגון GAMES. Thanx |
|
| |||
| |||
| מישהו יכולה בבקשה תגיד לי מה The Best אבל כרטיס מסך הזול ביותר כדי לקבל 4 א Acer ASPHIRE T671. |
|
| |||
| |||
| נא לא להקליד כל Caps ורק להתחיל פתיל אחד עבור אותה שאלה. המתן בסבלנות, מישהו יהיה יחד כדי למיין אותך. ברוכים הבאים ל ג 'יי |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה מחשב נייד אם אתה כל כך לשפע לשדרג את גרפיקה
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה רגיל לטפל הרבה משחקים שיש לך כעת onboard גרפיקה לפי המראה של זה שאתה עושה יש חריצי PCIe משבצת כך שתוכל לשדרג בקלות עם כרטיס חדש אני התחסדות החשמל למצוא את מה שיש לך אז אם אתה יכול לספר לנו אחר כך גם ליידע אותך באיזו מידה אתה משדרג צביעות הסיכוי הטוב ביותר של 8600gt, נראה יפה סטנדרטיות השדרוג הגבוה ביותר שאתה יכול ללכת בלי לקבל חדשה PSU לפתוח את התיק ולספר לנו מה הוא Watt.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| להמליץ על כרטיס מסך הגון משחקים - Newbie שאלה | zbersinger | כרטיסי מסך & Monitors | 6 | 21 נובמבר 2009 13:49 |
| "טען אופטימליים ברירות מחדל" השאלה | 3ss3nc3 | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 2nd נובמבר 2008 07:54 |
| "אם אתה donator Google מבקרים יותר .." השאלה | 4d (Fordy (פורד) אולי | קהילה חדשות וצ 'אטים | 3 | -10 יוני 2008 10:58 |
| Sony 40 "HDMI LCTV כדי RADEON HD3870 HD כרטיס מסך | בש | כרטיסי מסך & Monitors | 5 | ה -25 במאי 2008 15:38 |
| שאלה כרטיס מסך | מחשב WhizzKid | כרטיסי מסך & Monitors | 25 | 13 במאי 2008 02:31 |
| שרשרת כלים | |
| |