![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš nusipirkau Mano pirmasis kompiuteris ne ilgai, nes buvo CHEAP.THE Graphics Card init yra ATI 1650SE RAD Galiu žaisti padoraus Žaidimai su IT. Thanx |
|
| |||
| |||
| Could someone Please tell me WHATS geriausia, bet CHEAPEST Graphics Card TO GET 4 ACER ASPHIRE T671. |
|
| |||
| |||
| Please don't tipo visus antgalius ir tik tada pradėti viena gija už tą patį klausimą. Būkite kantrūs, kas bus palei Rūšiuoti jus. Sveiki atvykę į CJ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tai nešiojamas kompiuteris, jei taip jūs cant upgrade grafika
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs įpratęs elgtis daug žaidimų, kuriuos šiuo metu Borto grafika pakeitė atrodo, kad jis jums buvo PCIe lizdas, kad būtų galima lengvai atnaujinti su nauja kortelė I cant find Kas maitinimo turite taigi jei galite pasakyti mums tada gerai jums žinoti, kiek jūs cant upgrade tikriausiai 8600GT, atrodo, gana standartinis ir aukščiausios atnaujinti galite eiti be getting nauja PSU atvira byla ir pasakykite mums, kas tai yra vatas.
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Rekomenduok Padorus Graphics Card Gaming - Naujokas Klausimas | zbersinger | Graphics Cards & Monitoriai | 6 | Lapkritis 21, 2009 13:49 |
| "Load Optimized Defaults" klausimas | 3ss3nc3 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | 2 lapkritis 2008 07:54 |
| "Jei esate Donator .. daugiau" Google "lankytojų" klausimas | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Community News & Chat | 3 | Birželis 10, 2008 10:58 |
| Sony "40" HDMI LCTV į Radeon HD3870 HD Graphics Card | Žmogžudys | Graphics Cards & Monitoriai | 5 | Gegužė 25, 2008 15:38 |
| Graphics Card Klausimas | PC WhizzKid | Graphics Cards & Monitoriai | 25 | Gegužė 13, 2008 02:31 |
| Temos įrankiai | |
| |