![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I-am cumpărat primul meu calculator nu cu mult timp pentru că a fost CHEAP.THE placă grafică ATI init ESTE RAD 1650SE Pot juca decent GAMES cu ea. Thanx |
|
| |||
| |||
| POATE CINEVA Vă rog să îmi spuneţi ce este CEA MAI BUNA, DAR Mai ieftin placă grafică TO GET 4 A ACER ASPHIRE T671. |
|
| |||
| |||
| Vă rugăm să nu tip în toate capacele şi numai un fir de a începe, pentru aceeaşi cauză. Ai răbdare, cineva va fi alaturi de tine la fel. Bine ati venit la CJ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| este un laptop dacă, aşa încât să cant upgrade grafica
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vă obiceiul ocupa multe jocuri în prezent aveţi la bord grafică de a arata aceasta aveţi un slot pcie, astfel încât să puteţi cu uşurinţă upgrade cu un nou card i cant găsi ceea ce aveţi de alimentare astfel încât, dacă ne puteţi spune apoi bine să ştiţi în ce măsură aţi cant upgrade , cel mai probabil, un 8600gt, pare a fi una destul de standard şi cea mai mare actualizare poti sa te duci fără a obţine o nouă PSU deschis acest caz şi spune-ne ce watt este.
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|