![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Koupil jsem MOJE PRVÉ PC Netrvalo dlho, pretože bola CHEAP.THE grafických kariet ATI INIT IS RAD 1650SE CAN I PLAY dôstojnej hry s IT. Thanx |
|
| |||
| |||
| MÔŽU NĚKDO mi povedať, čo je THE BEST VUT Najlacnejšie Grafické karty TO GET A 4 ACER ASPHIRE T671. |
|
| |||
| |||
| Please don't typu vo všetkých uzáverov a iba jedno vlákno na rovnakú otázku. Buďte trpezliví, niekto sa bude spolu so radiť vás. Vitajte v CJ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| je prenosný, takže ak prevýšenia upgrade grafickej
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ste zvyknutý spracovávať mnoho hier máte v súčasnosti na palube grafiku ktorý vyzerá, že máte PCIe slotu, takže môžete ľahko upgradovať s novou kartou i cant nájsť napájanie máte to, ak môžete nám povedať, potom nechajte dobre viete, do akej miery ste prevýšenia upgrade pravdepodobne len 8600gt, sa zdá byť docela štandardná a najvyššie upgrade môžete ísť bez získania nových PSU otvárať skriňa a povedzte nám, čo je watt.
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|