![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Мој први сам купио ПЦ не дуго јер је ЦХЕАП.ТХЕ графичком картицом инити ЈЕ РАД АТИ 1650СЕ ЦАН И ПЛАЫ пристојне ИГРЕ са њом. Тханкс |
|
| |||
| |||
| Могао НЕТКО Молим Вас, реците ми колико НАЈБОЉИ АЛИ Најјефтинији графичком картицом ТО ГЕТ 4 А Ацер АСПХИРЕ Т671. |
|
| |||
| |||
| Молимо вас не откуцати у свим капе и само један старт тхреад за исто питање. Будите стрпљиви, неко ће бити уз вас да бисте сортирали оут. Добродошли на ЦЈ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| је то лаптоп па ако ти цант упграде графика
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ви обрадимо навика многе игре које тренутно имају онбоард графика бы гледа га имате један пцие слот тако да можете једноставно ажурирати с новим картице ја лицемјерје наћи шта напајање тако да ако имате можете нам рећи онда нека добро знате колико вам цант упграде највероватније један 8600гт, чинити се да буде згодан највиших стандарда и надоградњу можете отићи без узимајући нову псу отворених предмета и реците нам шта је ВАТ.
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Препоручи Пристојан Графичка картица за играње - Питање за почетнике | зберсингер | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 21. новембар 2009 13:49 |
| "Лоад Оптимизатор Подразумевано" питање | 3сс3нц3 | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 2 новембар 2008 07:54 |
| "Ако сте донатор .. више посетилаца гоогле" питање | 4Д (Форды (Форд) Оллие | Цоммуниты Неус & Цхат | 3 | 10. јуна 2008 10:58 |
| Соны 40 "ХДМИ ЛЦТВ за ХД Радеон ХД3870 Графичка картица | басхер | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 25 мај 2008 15:38 |
| Графичка картица Питање | ПЦ УхиззКид | Грапхицс Цардс & Мониторс | 25 | 13 мај 2008 02:31 |
| Тхреад Тоолс | |
| |