![]() |
|
| |||
| |||
| Ben My First PC değil çünkü CHEAP.THE Grafik Kartı Init WAS almış ATI RAD 1650SE IS Ben IT Decent oyun oynayabilir. Thanx |
|
| |||
| |||
| VEREMESEK BİRİSİNİ PLEASE TELL ME Whats EN İYİ AMA Cheapest GRAFİKLER bir ACER ASPHIRE T671 4 TO GET KARTI. |
|
| |||
| |||
| Lütfen tüm kapaklar ve tipi değil, sadece aynı soruyu bir iplik başlar. Sabırlı olun, birisi sizi sıralamak için birlikte olacak. Hoşgeldiniz CJ için |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bir dizüstü eğer bu nedenle cant grafik yükseltmedir
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| şu anda Teknede grafik birçok oyunlar ele alışmış tarafından bu şekilde kolayca yeni bir kart ile yükseltmek bir PCIe yuvası var görünüyor Eğer daha sonra iyi sınırlama cant ne ölçüde bildirin söyleyebilirsin bunu hangi güç kaynağı bulmak cant en 8600gt, olası bir çok standart ve yüksek yeni bir PSU almadan gidebilirsiniz yükseltme gibi görünüyor dava açmak ve ne wattlık bize bildirin.
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|