![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я купив свій перший комп'ютер не довго тому, що CHEAP.THE Відеоадаптер INIT IS ATI RAD 1650SE Can I Play ДОСТОЙНЫЙ Ігри з ним. ЧИМ |
|
| |||
| |||
| Може хтось Please Tell Me WHATS краще, але ДЕШЕВІ Відеоадаптер ЩОБ ОТРИМАТИ 4 ACER ASPHIRE T671. |
|
| |||
| |||
| Будь ласка, не вводити всі кришки і почати тільки один потік на те ж питання. Будьте терплячі, хто буде разом сортувати вас. Ласкаво просимо на CJ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| це ноутбук Якщо це так ви нахиляє оновлення графіка
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ви звичай обробляти безліч ігор, які Ви в даний час мають бортові графіка За судячи з усього, у вас є слотів PCIe так що ви можете легко перейти з новою картою Я нахиляє знайти те, що блок живлення у вас так що якщо ви можете сказати нам, то нехай і ви знаєте, в якій мірі ви нахиляє оновлення Найбільш ймовірно, 8600GT, здається досить стандартним і високим оновлення ви можете обходитися без отримання нових БП відкрити справу і повідомити нам, що це ват.
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Рекомендувати гідною відеокарти для ігор - Новачок питання | zbersinger | Графічні карти & Монітори | 6 | 21 листопада 2009 13:49 |
| "Load Optimized Defaults" питання | 3ss3nc3 | General Software чат | 2 | 2 листопада 2008 07:54 |
| "Якщо ви дарувальник .. більше відвідувачів Google" питання | 4D (Fordy (Форд) Оллі | Community News & чат | 3 | 10 червня 2008 10:58 |
| Sony 40 "HDMI LCTV для Radeon HD 3870 HD відеокарта | Basher | Графічні карти & Монітори | 5 | 25 травня 2008 15:38 |
| Відеокарта питання | PC Whizzkid | Графічні карти & Монітори | 25 | 13 травня 2008 02:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |