![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
~ Две карти;
NVidia 9600 740MHz Ядро, 512MB 1950MHz GDDR3 памет, 64 поточни процесора, SLI Ready, 10yr гаранция EVGA Direct. ATI HD 3800 800MHz Ядро, 512MB 2340MHz GDDR4 памет, 320 поточни процесора, CrossfireX Готови 1Yr гаранция TUL / OcUK, доставени призива на Хуарес PC-DVD играта! Защо по дяволите е NVIDIA карти £ 6-скъпо??? [Редактиране] евтино ATI карта е £ 140 ![]() [EDIT2] И друг NVIDIA; (8800 GTX) Core 575MHz, 768MB 1800MHz GDDR3 памет, 128 поточни процесора, SLI Ready, 3YR гаранция. Този път е £ 110 по-скъпи и разглеждане на статистика, един арматура, (като мен) ще отиде за карта ATI във флаш-диск. Какво се с това? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
О, чакай малко. Там не е "HD 3800", само HD 3850 и 3870, и нито са тези честоти. Обвързването с това, което говориш може да помогне.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Моята система: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Поставянето на описанието в Google оставя само този линк:
http://www.overclockers.co.uk/produc...d=56&subid=416 Но това е в списъка на картите, нито един от които включва HD3800
|
|
|
|||
|
|||
|
Аз съм мисля, че съм направил грешка .... тук е връзката. Всички карти могат да се намерят там. Убедете се сами.
http://www.overclockers.co.uk/produc...d=701&catid=56 Само погледнете в £ 140 + - карти; http://www.overclockers.co.uk/showpr...=56&subcat=416 Поръчах, че един на ден излезе, но моята поръчка бе отменена за необяснима причина. |
|
|
|||
|
|||
|
В 8800GT и 9600GT са на същата цена като на 3870. В 3870 е почти същото като на 9600GT в показателите, като че няма реална разлика от други слабо намаление на тактова честота (които могат да бъдат направени в ОС все пак), и 3870 нараства универсални шейдъри.
В 8800GT, обаче, е малко по-скъпо и работи добре през 3870. Аз не съм сигурен защо точно в този момент, но цифрата е по-малко общо с тактова честота и повече, за да се прости с по-добро инженеринг на картата. Мисля, че ще намерите 60MHz и т.н. на ядрото не е голям, че от сделката. Той е мъдър, не се доверяват спецификации, но погледнете реално показатели свят, където 8800GT съкрушава на 3870, която от своя страна е почти същото като 9600GT, но с по-ниска ефективност АА.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
|
|
|
|||
|
|||
|
има голяма разлика в Shader часовниците с NVIDIA и ATI Radeon карти
Ако погледнете на tomshardware сравнителен преглед или други сайтове, които ще видите NVIDIA карти почти винаги излизат на върха. Nvidia е по-добрата марка и ще получите това, което плащате. |