![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| ~ Δύο κάρτες? nVidia 9600 740MHz Πυρήνας, 512MB 1950MHz GDDR3 μνήμης, 64 Stream Processors, SLI Ready, Εγγύηση 10YR με ΕΒΓΑ Direct. ATI HD 3800 800MHz Πυρήνας, 512MB 2340MHz Μνήμη GDDR4, 320 Stream Processors, CrossFireX Ready, 1yr Warranty με TUL / OcUK, Παρεχόμενα Call of Juarez PC-DVD παιχνίδι! Γιατί στο καλό είναι η κάρτα γραφικών NVIDIA £ 6 πιο ακριβά;;; [EDIT] Η φθηνότερα κάρτα ΑΤΙ είναι £ 140 ![]() [EDIT2] Και άλλο nvidia? (8800 GTX) 575MHz Core, 768MB 1800MHz GDDR3 μνήμης, 128 stream processors, SLI Ready, 3yr Εγγύηση. Αυτή τη φορά είναι £ 110 πιο ακριβά και την εξέταση των στατιστικών, ένας armature, (όπως εγώ) θα διατεθεί για την κάρτα ATI σε ένα φλας. Whats up with that? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Whoa, περιμένετε μια δεύτερη. Δεν υπάρχει "HD 3800", μόνο μια HD 3850 και 3870, και δεν έχουν ούτε τις ταχύτητες ρολογιού. Η σύνδεση με αυτό που μιλάτε για να βοηθήσει.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κάνοντας την περιγραφή σε google αφήνει μόνο αυτό το σύνδεσμο: http://www.overclockers.co.uk/produc...d=56&subid=416 Αλλά ότι είναι σε μια λίστα με τις κάρτες, τις οποίες καμία δεν περιλαμβάνουν HD3800
|
| |||
| |||
| I dont think έκανα λάθος .... εδώ είναι η σύνδεση. Όλες οι κάρτες μπορούν να βρεθούν εκεί. Βλέπε για τον εαυτό σας. http://www.overclockers.co.uk/produc...d=701&catid=56 Ας ρίξουμε μια ματιά στις £ 140 + - κάρτες? http://www.overclockers.co.uk/showpr...=56&subcat=416 Παρήγγειλα ότι ένας από την ημέρα που βγήκε, αλλά η παραγγελία μου ακυρώθηκε για έναν ανεξήγητο λόγο. |
|
| |||
| |||
| Η 8800GT και η 9600GT είναι στην ίδια τιμή με το 3870. Το 3870 είναι περίπου το ίδιο με την 9600GT σε σημεία αναφοράς, καθώς δεν υπάρχει πραγματική διαφορά, εκτός από μια μικρή μείωση στην ταχύτητα ρολογιού (που μπορεί να γίνει μέχρι το OC ούτως ή άλλως), και το 3870 αυξήθηκε καθολική shaders. Η 8800GT, όμως, είναι λίγο πιο ακριβό και αποδίδει πάνω από το 3870. Δεν είμαι σίγουρος ακριβώς γιατί σε αυτό το σημείο, αλλά εγώ ποσοστό αυτό έχει λιγότερο να κάνει με την ταχύτητα ρολογιού και περισσότερο να κάνει με την απλή μηχανική καλύτερα στην κάρτα. Νομίζω ότι θα βρείτε 60MHZ και ούτω καθεξής για το βασικό δεν είναι ότι μια μεγάλη συμφωνία. Δεν είναι σοφό να εμπιστεύονται τις προδιαγραφές, αλλά Δείτε το πραγματικό κόσμο-σημεία αναφοράς, όπου η 8800GT trounces το 3870, το οποίο είναι περίπου το ίδιο με μια 9600GT, αλλά με χαμηλότερη απόδοση AA.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| υπάρχει μια μεγάλη διαφορά στο shader ρολόγια με nvidia και κάρτες ATI Radeon αν κοιτάξετε σε tomshardware ή άλλες τοποθεσίες συγκριτική ανασκόπηση θα δείτε κάρτες nvidia σχεδόν πάντα βγαίνουν στην κορυφή. Nvidia είναι η καλύτερη μάρκα και παίρνετε τι πληρώνετε για. |