![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ~ Două cărţi; nVidia 9600 740MHz Miez, 512MB 1950MHz Memorie GDDR3, 64 Stream Processors, SLI Ready, 10yr o garanţie cu EVGA Direct. ATI HD 3800 800MHz Miez, 512MB 2340MHz De memorie GDDR4, 320 Stream Processors, CrossfireX Ready, 1yr o garanţie cu TUL / OcUK, Livrate Call of Juarez PC-DVD Game! De ce naiba este cartea de NVIDIA £ 6 mai scumpe??? [Modifică] mai ieftin ATI carte este de £ 140 ![]() [EDIT2] Şi un alt NVIDIA; (8800 GTX) 575MHz Core, 768MB 1800MHz memorie GDDR3, 128 Stream Processors, SLI Ready, 3yr de garanţie. Acest timp este de £ 110 mai scumpe şi a uita la statistici, o armatura, (ca mine) ar merge pentru ATI carte într-un fulger. Ce-i cu asta?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hei, asteptati o secunda. Nu există un "HD 3800", doar un HD 3850 si un 3870, şi nici nu au aceste viteze de ceas. Conectarea la ceea ce vorbiţi despre-ar putea ajuta.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Punerea în descrierea Google lasa numai acest link: http://www.overclockers.co.uk/produc...d=56&subid=416 Dar asta este la o listă de cărţi, nici una dintre care includ o HD3800
|
| |||
| |||
| I dont cred că am făcut o greşeală .... aici este link-ul. Toate cardurile pot fi găsite acolo. A se vedea pentru tine. http://www.overclockers.co.uk/produc...d=701&catid=56 Doar aruncăm o privire la cele 140 £ + - carduri; http://www.overclockers.co.uk/showpr...=56&subcat=416 Am comandat că una in ziua in care a ieşit, dar comanda mea a fost anulat pentru un motiv inexplicabilă. |
|
| |||
| |||
| 8800GT şi 9600GT sunt la acelaşi preţ ca 3870. 3870 este de aproximativ aceeaşi ca 9600GT în obiective de referinţă, după cum nu exista nici o diferenta reala, alta decât o mică scădere a vitezei de ceas (care pot fi realizate până în OC oricum), şi 3870 a crescut shadere universale. 8800GT, însă, este un pic mai scump şi funcţionează bine peste 3870. Nu sunt sigur de ce exact în acest moment, dar m-am gândit că are mai puţin de a face cu viteza de ceas şi mai mult de a face cu mai bine de inginerie simplu pe card. Cred că veţi găsi 60MHz şi aşa mai departe pe bază nu este asa de mare de o afacere. Este intelept sa nu încredere în caietul de sarcini, dar uita-te la valori de referinţă lumea reală, în cazul în care 8800GT trounces 3870, care este ea însăşi aproximativ aceeaşi ca un 9600GT, dar cu performanţă AA mai mici.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| există o mare diferenţă în ceasurile shader cu NVIDIA si ATI Radeon dacă te uiţi pe tomshardware sau de alte site-uri de benchmarking de revizuire veţi vedea plăcile nVidia, aproape întotdeauna ajunge in varf. Nvidia este brandul mai bine şi tu a lua ce tu pay pentru. |
![]() |
|
| Marcaje |