![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| ~ Дві карти; NVidia 9600 740 МГц Ядро, 512MB 1950MHz МБ пам'яті GDDR3, 64 потокових процесорів, SLI Ready, 10yr Гарантій EVGA Direct. ATI HD 3800 800MHz Ядро, 512MB 2340MHz GDDR4 пам'яті, 320 потокових процесорів, CrossFireX Ready, 1YR Гарантій TUL / OcUK, що поставляються Call Of Juarez PC-DVD Game! Чому риса є картою NVIDIA £ 6 дорожче?? [Редагувати] дешевше ATI карт становить £ 140 ![]() [EDIT2] І ще NVIDIA; (8800 GTX) Core 575MHz, 768MB 1800MHz пам'яті GDDR3, 128 потокових процесорів, SLI Ready, 3yr Гарантія. Цей час становить £ 110 дорожче, і, дивлячись на статистику, арматури, (як я) піде на карті ATI в одну мить. Whats з долею? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Whoa, подожди секунду. Існує не "HD 3800", тільки HD 3850 і 3870, і ні ті мають тактову частоту. Зразки того, що ви говорите може допомогти.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Введення опису в Google залишає тільки за цим посиланням: http://www.overclockers.co.uk/produc...d=56&subid=416 Але це в список карт, жодна з яких включає HD3800
|
| |||
| |||
| I Dont думаєте, що я зробив помилку .... Ось посилання. Всі карти можна знайти там. Судіть самі. http://www.overclockers.co.uk/produc...d=701&catid=56 Просто гляньте на £ 140 + - карт; http://www.overclockers.co.uk/showpr...=56&subcat=416 Я наказав, щоб на один день він вийшов, але мій наказ був відмінений за незрозумілих причин. |
|
| |||
| |||
| 8800GT і 9600GT в той же ціні, що й 3870. 3870 приблизно таке ж як 9600GT в орієнтири, тому що немає реальної різниці, крім невеликого зниження тактової частоти (що може бути зроблено в будь-якій ОС) і 3870 збільшилася універсальних шейдерів. 8800GT, проте, є трохи більш дорогий і виконує понад 3870. Я не знаю, чому саме в цей момент, але я думаю, він не має спільного з тактовою частотою і більше робити з простими краще інженерне на карті. Я думаю, ви знайдете 60MHz і так далі по ключовим є не те велику справу. Доцільно не вірити специфікаціям, але дивитися на реальні показники, де 8800GT trounces 3870, який сам по собі приблизно стільки ж, 9600GT, але з меншими А. продуктивності.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| є велика різниця в шейдерних годинник з NVIDIA і ATI Radeon карт Якщо ви подивитеся на Tomshardware або інші порівняння сайтів ви побачите карт NVIDIA майже завжди виходять на самий верх. Nvidia є кращим брендом, і ви отримаєте те, що ви платите. |