![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз съм в момента търси да надстроите моята графична карта, но аз съм напълно загубени Това са текущите ми спецификациите: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4600 + 1 Концертен [Надграждането да 4gig] и графична карта е 8400 GS. Сега съм напълно загубени, когато става дума за графични карти, така че е тук. Търся достъпна ъпгрейд за $ 100 или по-малко. Всякакви предложения? Търся сайт, който сравнява GFX карти, като показва колко FPS на играта, но не намирането късмет. Благодаря предварително |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитайте отиваш тук, Както и избора на един от показателите в даден момент, то има графика с всички най-новите GFX картите. Все пак аз вероятно ще каже тази карта е най-добрият ти залог в този бюджет, просто се гарантира, че имате достатъчно добър PSU за него.
| |||
| |||
| Благодаря за отговора, имам 500 PSU, че ще направи добро? Харесва ми, че картата ви, свързани мен, аз просто я проверите в нея. Един въпрос все пак, ще ви предложи 2gig или 4gig да отиде заедно с него? Аз пуснете Win XP Pro 32Bit OS. |
|
| |||
| |||
| В Мощност на PSU не е това, което въпроси, е това, което я поставя текущата върху 12 V релси, ако погледнете отстрани на PSU, вие трябва да видите таблица, който казва това, моля да погледнете и да ми каже какво той казва, или, може би да направите снимка и да го качите и линк към нея за мен. Също така, като в същото време имате случая отворен, да има поглед върху жици, идващи от PSU, направете някое от тях изглежда нещо подобно: ![]() или това: ![]() 2GB е глобата за XP, аз съм вървят 2GB и нямат проблеми, когато играят игри. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP 32Bit признава само до 3.5GB. 2GB е много така или иначе.
| |||
| |||
| Добре, така 2gig е. Аз просто проверява компютъра ми се да видя 6 holed щепсела от моя PSU. Също така, четене ми PSU, видях някои 12V1 номера. Мога да получите точните цифри, ако искаш. |
|
| |||
| |||
| Да, моля ви, но то може да бъде по-лесно просто да си направим снимка. |
|
| |||
| |||
| Добре, ето номерата AC 115V 10A 60Hz 230V 5A 50Hz DC 3,3 V 5 V 12 V1 12 V2-12V 5 VSB MAX 34а 40a 16а 17A ,8 A 2.5A Не знам какво означава това, но това е всичко твое. Аз нямам фотоапарат за мен, така че ако имате нужда от повече информация, нека да знаят. На страна бележка, аз търсех в 9600GSO. Колко добре ще бъде, и би ми PSU справиш? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Каква е марката на PSU? В 9800GT demolishes на 9600GSO.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Добре, аз съм се предположи, че е само как е било formated в таблицата? така че 3,3 V е директно над 34а, на 5 V над 40a, на 12 V1 над 16а и т.н.? И съм съгласен с това, което каза Carbon за gfx карта, 9800GT е много по-добре, отколкото 9600GSO |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Графична карта модернизация помогне! ! ! ! ! ! | Laureng123 | Графика на карти & Монитори | 6 | 30 септември, 2009 15:37 |
| Надграждането RAM и графична карта Нуждаете сума Помощ | Taesin | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 21-ви Август, 2009 09:26 |
| Надграждането следят и GFX карти | robina80 | Графика на карти & Монитори | 12 | 26 Feb 2008 06:29 |
| Надграждането въпроси, моля Помощ | AMD4LIFE | Графика на карти & Монитори | 9 | 30 декември 2007 22:58 |
| Нишка Инструменти | |
| |