![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já jsem v současné době hledá upgradovat své grafické karty, ale jsem úplně ztratil Ty jsou moje aktuální specifikace: AMD Athlon 64 X2 Duální Core 4600 + 1 GIG [Upgrade na 4gig] a grafické karty je 8400 GS. Teď jsem úplně ztratil, když se jedná o grafické karty tak tady to je. Hledám cenově upgrade za 100 dolarů a méně. Jakýkoliv návrhy? Hledám stránky, které porovnává GFX karet, které ukazují, jak moc FPS za hru, ale najít žádné štěstí. Thanks in advance |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkuste jít tadyA výběrem jedné z měřítek v době, potom existuje graf se všemi nejnovějšími GFX karet. Nicméně bych asi říci, tuto kartu je vaše nejlepší sázka v tomto rozpočtu, jen zajistit, že máte dost dobrý PSU o něj.
| |||
| |||
| Díky za odpověď, mám 500 PSU, že by to dobré? Líbí se mi, že karty spojené mi, abych se do něj jen zkontrolovat. Jedna otázka, i když by podle Vašeho názoru 2gig nebo 4gig jít spolu s ním? Vedu Win XP Pro 32Bit OS. |
|
| |||
| |||
| Příkonu v PSU, není o co jde, je to, co současná klade se na +12 V kolejnicích, když se podíváte na boční straně PSU, měli byste vidět tabulku, která říká, prosím se podívejte a řekněte mi, co je napsáno, nebo byste mohli mít fotku a nahrát ji a odkaz na něj pro mě. Také, zatímco jste případ otevřít, podívejte se na dráty pocházejí z PSU, do žádné z nich hledat něco takového: ![]() nebo s touto: ![]() 2 GB pro XP je v pořádku, Běžím 2GB a nemají žádné problémy při hraní her. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP 32Bit pouze uznává až +3,5gigabajt 2GB je tak jako tak dost.
| |||
| |||
| Dobře, tak 2gig je. Jen jsem zkontrolovat svůj počítač na Vidím 6 dírkového plug z mého PSU. Také čtení mých PSU, viděl jsem některé 12V1 čísel. Mohl bych dostat přesné počty, pokud budete chtít. |
|
| |||
| |||
| Ano, prosím, ale to by mohlo být jednodušší jen obrázek. |
|
| |||
| |||
| Dobře, tady je to čísla AC 115V 10A 60Hz 230V 5A 50Hz DC +3.3 V +5 V +12 V1 +12 V2-12V +5 VSB MAX 34A 40A 16A 17A ,8 A 2.5A Nevíte, co to znamená, ale je to všechno tvoje. I don't have a kamera na mě, takže pokud budete potřebovat jakékoliv další informace, dejte mi vědět. Na straně na vědomí, Byl jsem při pohledu na 9600GSO. Jak moc by to bylo, a že by můj PSU Zvládnu to? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaká je značka na PSU? V 9800GT demolishes na 9600GSO.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ok, já jsem za předpokladu, že to, jak to bylo formated v tabulce? takže +3.3 V byl přímo nad 34A je +5 V nad 40A, na +12 V1 nad 16A atd? A souhlasím s tím, co řekl o Carbon GFX karty, 9800GT je mnohem lepší než 9600GSO |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Grafická karta modernizace help! ! ! ! ! ! | Laureng123 | Graphics Cards & Monitory | 6 | 30.září 2009 15:37 |
| Upgrade RAM a grafickou kartu Potřebujete Sume Nápověda | Taesin | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 21.srpna 2009 09:26 |
| Aktualizace sledovat a GFX karty | robina80 | Graphics Cards & Monitory | 12 | 26. února 2008 06:29 |
| Aktualizace Otázky, prosím pomozte | AMD4LIFE | Graphics Cards & Monitory | 9 | 30. prosince 2007 22:58 |
| Thread Nástroje | |
| |