![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σας, είμαι σήμερα αναζητούν για την αναβάθμιση της κάρτας γραφικών μου, αλλά έχω χάσει εντελώς Αυτά μου τρέχουσα specs: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4600 + 1 GIG [Αναβάθμιση σε 4gig] Και είναι μια κάρτα γραφικών 8400 GS. Τώρα έχω χάσει εντελώς όταν πρόκειται για κάρτες γραφικών τόσο εδώ είναι. Ψάχνω για ένα προσιτό αναβάθμιση για $ 100 ή λιγότερο. Όποιες προτάσεις; Ψάχνω για ένα site που συγκρίνει GFX κάρτες δείχνοντας πόσο FPS ανά παιχνίδι, αλλά η εξεύρεση δεν τύχη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Προσπαθήστε να εδώΚαι επιλέγοντας ένα από τα σημεία αναφοράς σε μια εποχή, τότε υπάρχει ένα γράφημα με όλα τα τελευταία GFX χαρτιά. Ωστόσο θα ήθελα να πω προφανώς αυτή την κάρτα στοίχημα είναι η καλύτερη σε αυτό τον προϋπολογισμό, μόλις εξασφαλίσουν έχετε έναν αρκετά καλό PSU για αυτό.
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για την απάντηση, έχω μια 500 PSU που θα κάνει καλό; Μου αρέσει που συνδέονται με την κάρτα σας, θα ελέγχει μόνο σε αυτό. Ένα ερώτημα όμως, θα σας πρότεινα 2gig ή 4gig να πάει μαζί της; I εκτελέσετε μια Win XP Pro 32bit OS. |
|
| |||
| |||
| Η ηλεκτρική ισχύς των PSU δεν είναι αυτό που έχει σημασία, είναι το ρεύμα, αυτό που προτείνει για την +12 V σιδηροτροχιών, αν δει κανείς την πλευρά του PSU, θα πρέπει να δείτε έναν πίνακα που λέει αυτό, παρακαλώ ρίξτε μια ματιά και να μου πει τι που λέει, ή, μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία και να ανεβάσουμε και την σύνδεση με αυτό για μένα. Επίσης, αν έχετε ανοιχτή την περίπτωση, ρίξτε μια ματιά στα καλώδια που προέρχονται από το PSU, κάντε οποιοδήποτε από τους δούμε κάτι σαν αυτό: ![]() ή αυτό: ![]() 2GB είναι καλά για XP, είμαι λειτουργίας 2GB και δεν έχουν κανένα πρόβλημα όταν παίζει παιχνίδια. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP 32bit μόνο αναγνωρίζει έως 3.5GB. 2GB είναι πολλές ούτως ή άλλως.
| |||
| |||
| Εντάξει, έτσι 2gig είναι. Μόλις ελεγχθεί ο υπολογιστής μου αναφέρονται βλέπω τα 6 οπές βύσμα από μου PSU. Επίσης, μου PSU ανάγνωση, είδα κάποιες 12V1 αριθμούς. Θα μπορούσα να πάρετε τις ακριβείς αριθμούς, αν θέλετε. |
|
| |||
| |||
| ναί, παρακαλώ, αλλά μπορεί να είναι λίγο πιο εύκολο να τραβήξετε μια φωτογραφία. |
|
| |||
| |||
| Εντάξει, εδώ είναι ο αριθμός AC 115V 10A 60Hz 230V 5A 50Hz DC 3,3 V 5 V 12 V1 12 V2-12V 5 VSB MAX 34A 40A 16A 17A .8 Α 2.5A Δεν γνωρίζω τι σημαίνει αυτό, αλλά είναι όλα δικά σας. Δεν έχω μια κάμερα για μένα, οπότε αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, πες μου. Σε μια πλευρά σημείωση, έχω την εξέταση της 9600GSO. Πόσο καλό θα ήταν αυτό, και θα μου PSU το χειριστεί; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ποια είναι η μάρκα του PSU; Η 9800GT καταργεί 9600GSO.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ok, αν υποτεθεί ότι είμαι απλά πώς ήταν διαμορφωμένο στο τραπέζι; μέχρι το 3,3 V ήταν ακριβώς πάνω από το 34Α, το πάνω από το 5 V 40A, το 12 V1 πάνω από το 16A κτλ; Και συμφωνώ με τα όσα είπε σχετικά με το Carbon gfx κάρτα, η 9800GT είναι πολύ καλύτερη από την 9600GSO |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Κάρτα γραφικών αναβάθμιση help! ! ! ! ! ! | Laureng123 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 30 Σεπτεμβρίου 2009 15:37 |
| Αναβάθμιση μνήμης RAM και μια Κάρτα γραφικών Ανάγκη Άθροισμα Βοήθεια | Taesin | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 21 Αυγούστου 2009 09:26 |
| Αναβάθμιση και παρακολουθεί GFX κάρτα | robina80 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 12 | 26 Φεβ 2008 06:29 |
| Αναβάθμιση ερωτήσεις, παρακαλώ Βοήθεια | AMD4LIFE | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 9 | 30 Δεκ. 2007 22:58 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |