![]() |
|
| |||
| |||
| היי, אני כרגע בחיפוש כדי לשדרג את כרטיס המסך אבל אני לגמרי איבדתי אלה הנוכחית שלי מפרט: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4600 + 1 חלטורה [לשדרג ל 4gig] וכרטיס המסך הינו 8400 GS. עכשיו אני אבודה לגמרי כאשר מדובר כרטיסי מסך אז הנה זה. אני מחפש affordable לשדרג ל 100 $ או פחות. כל הצעה? אני מחפש / ת כי האתר משווה GFX כרטיסים לפי מראה כמה FPS לכל משחק, אך ללא הצלחה למצוא. תודה מראש |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה הולך כאןובחירה של מידע בנושא אחד בכל פעם, לאחר מכן יש למפות את המידע העדכני ביותר עם כל הקלפים על GFX. עם זאת, כנראה הייתי אומר זה כרטיס הוא הפתרון הטוב ביותר באותו תקציב, רק לוודא שיש לך מספיק טוב PSU על זה.
| |||
| |||
| תודה על התשובה, יש לי 500 PSU היה לעשות את זה טוב? אני אוהב את זה לך כרטיס מקושר לי, אולי אני פשוט לבדוק את העניין. שאלה אחת בכל זאת, האם אתה מציע 2gig או 4gig ללכת יחד? אני מפעיל Win XP Pro 32Bit OS. |
|
| |||
| |||
| את PSU Wattage של מה שחשוב הוא לא, זה מה זה מעביר את הנוכחי על 12 V Rails, אם אתה מסתכל על הצד של PSU, אתה אמור לראות טבלה אשר אומר את זה, בבקשה לקבל מבט ולספר לי מה זה אומר, או, אתה יכול לקחת תמונה ולטעון אותו ולקשר אליו בשבילי. כמו כן, בעוד אתה צריך לפתוח את התיק, יש לראות את חוטי בא מן PSU, ולעשות כל אחד מהם נראה משהו כזה: ![]() או זה: ![]() 2GB ל XP זה בסדר, אני מפעיל 2GB ואין לי בעיות עם משחקים. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| רק XP 32Bit מזהה upto 3.5GB. 2GB זה מספיק בכל מקרה.
| |||
| |||
| בסדר, אז זה 2gig. אני רק בדקתי את המחשב שלי אני רואה את 6 holed תקע PSU שלי. כמו כן, קוראת את PSU, ראיתי כמה 12V1 מספרים. אני יכול לקבל בדיוק את המספרים, אם אתה רוצה. |
|
| |||
| |||
| כן, בבקשה, אבל זה יכול להיות קל יותר פשוט לקחת תמונה. |
|
| |||
| |||
| אוקיי, הנה המספרים AC 115V 10A 60Hz 230V 5a 50Hz DC 3.3 V +5 V +12 V1 +12 v2-12V +5 VSB מקס 34A 40A 16A 17A .8 א 2.5A לא יודע מה זה אומר, אבל זה הכל שלך. אין לי מצלמה עליי, אז אם אתה צריך פרטים נוספים, תודיעי לי. הערה על הצד, אני כבר מסתכל על 9600GSO. כמה טוב לו להיות, ו היה PSU שלי להתמודד עם זה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה המותג של PSU? ה 9800GT הרס את 9600GSO.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| בסדר, אני בהנחה שזה רק איך שזה היה formated בטבלה? כך היה 3.3 V ישירות מעל 34A, +5 V של מעל 40A, +12 V1 של מעל 16A וכו '? ואני מסכים עם מה Carbon אמר על gfx אשראי, 9800GT הוא הרבה יותר טוב מאשר 9600GSO |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כרטיס גרפיקה עזרה בשדרוג! ! ! ! ! ! | Laureng123 | כרטיסי מסך & Monitors | 6 | 30 ספטמבר 2009 15:37 |
| שדרוג זיכרון RAM ו כרטיס מסך סכום צריך עזרה | Taesin | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | 21st אוגוסט 2009 09:26 |
| שדרוג לפקח על כרטיס GFX | robina80 | כרטיסי מסך & Monitors | 12 | 26 פברואר 2008 06:29 |
| שדרוג שאלות, בבקשה עזרה | AMD4LIFE | כרטיסי מסך & Monitors | 9 | 30 דצמבר 2007 22:58 |
| שרשרת כלים | |
| |