![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi, I'm metu bando atnaujinti savo vaizdo plokštės, bet aš visiškai prarado Tai yra mano dabartinis specs: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4600 + 1 GIG [Upgrading to 4gig] ir grafikos korta 8400 GS. Dabar aš visiškai prarastas, kai kalbama apie korteles, todėl čia ji yra. I'm looking for prieinamą atnaujinimą už $ 100 ar mažesnė. Any suggestions? I'm looking for svetainę, lygina GFX korteles rodo, kiek FPS už žaidimą, bet ne ieškant laimės. Thanks in advance |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Try going čia, Ir pasirinkę vieną iš gairių tuo metu, tai yra su visa naujausia GFX korteles diagramos. Tačiau aš tikriausiai pasakyti šią kortelę Jūsų Geriausia tą biudžetą, tiesiog įsitikinkite, ar turite pakankamai gera PSU už jį.
| |||
| |||
| Ačiū už atsakymą, aš turiu 500 PSU norėčiau, kad tai gerai? Man patinka, kad kortelės susiję man gali patikrinti tik į jį. Vienas klausimas, nors, galėtumėte pasiūlyti 2gig arba 4gig eiti kartu su juo? Paleisti Win XP Pro 32Bit OS. |
|
| |||
| |||
| Su PSU galia yra ne kokiais klausimais, tai kas šiuo metu tai daro ant +12 V rails, jei žiūrėti į PSU pusėje, turėtumėte pamatyti lentelę, kurioje teigiama, prašome turi atrodyti ir pasakyk man, ką ji sako, arba, galima nufotografuoti ir įkelti jį ir nuorodą į jį man. Be to, nors turite atidaryti bylą, kurios metu iš laidų PSU atrodo, atlikite vieną iš jų atrodo nieko panašaus: ![]() ar toks: ![]() 2GB baudą už XP, Bėgu 2GB ir neturi problemų, kai žaidžiant žaidimus. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP 32Bit pripažįsta tik upto 3.5GB. 2GB daug vistiek.
| |||
| |||
| Gerai, kad 2gig ji yra. Aš ką tik patikrino mano kompiuterį iš matau 6 holed kištuką iš mano PSU. Be to, skaitant mano PSU, aš pamačiau, kai 12V1 numerius. Galėjau gauti tikslių skaičių, jei norite. |
|
| |||
| |||
| Taip, prašom, bet jis gali būti lengviau tiesiog fotografuoti. |
|
| |||
| |||
| Gerai, štai numeriai AC 115V 10A 60Hz 230V 5A, 50Hz DC 3,3 V +5 V +12 V1 +12 V2-12V 5 VSB MAX 34A 40A 16A 17A ,8 2.5A Nežinau kas tai yra, bet it's all yours. Neturiu kamera mane, taigi jei jums reikia daugiau informacijos, let me know. Apie pusė dėmesį, I've been looking at 9600GSO. Kaip gerai būtų, kad reikia, ir būtų mano PSU rankena tai? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koks PSU ženklą? 9800GT demolishes 9600GSO.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Gerai, aš darant prielaidą, kad tiesiog, kaip buvo paruoštas pagal lentelę? taigi 3,3 V buvo tiesiai virš 34A, +5 V virš 40A, 12 V1 virš 16A tt? Ir aš sutinku su tuo, ką pasakyti apie anglies GFX kortelės, 9800GT yra daug geriau nei 9600GSO |