![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki, es esmu patlaban cenšas uzlabot manu grafikas karti, bet es esmu pilnīgi zaudējis Šīs ir manas pašreizējās Specifikācija: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4.600 + 1 GIG [Jaunināšana uz 4gig] Un grafikas karte ir 8400 GS. Tagad es esmu pilnīgi zaudējis kad runa ir par videokartēm tāpēc šeit tas ir. Es meklēju atļauties paaugstināt par 100 $ vai mazāk. Any suggestions? Es meklēju vietā, kas salīdzina GFX kartes, kas parāda, cik daudz FPS vienu spēli, bet secinājums no luck. Thanks in advance |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mēģiniet iet šeit, Un izvēloties vienu no kritērijiem, pēc laika, tad ir diagramma ar visu jaunāko GFX cards on. Tomēr es droši vien pateikt šo karti Jūsu labākais bet tajā budžetā, tikai nodrošināt jums ir pietiekami labs PSU par to.
| |||
| |||
| Paldies par atbildi, man ir 500 PSU tas, kas labs? Man patīk, ka karti saistīts mani, es varētu vienkārši pārbaudīt tajā. Viens jautājums, lai gan, jūs ierosināt 2gig vai 4gig iet kopā ar to? Palaist Win XP Pro 32Bit OS. |
|
| |||
| |||
| No PSU jaudas mērījums nav kādiem jautājumiem, tas ko pašreizējais tā izvirza pārbaudes uz +12 V rails, ja paskatās pusē PSU, jums vajadzētu redzēt tabulu, kurā ir teikts, lūdzu, ir izskats un man kādi tā saka, vai tu varētu attēlu un augšupielādēt to un saites uz to man. Tāpat, kamēr jūs gadījumā atklātu, ir apskatīt vadi nāk no PSU, veiciet kādu no tiem izskatās kaut kā šādi: ![]() vai šo: ![]() 2GB ir labi uz XP, es skrienu 2GB, un viņiem nav problēmu, kad spēlējot spēles. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP 32Bit atzīst tikai līdz pat 3.5GB. 2GB ir daudz anyway.
| |||
| |||
| Labi, tā 2gig tas ir. Es tikai pārbauda datoru no redzu 6 holed kontaktdakšu no mana PSU. Turklāt, lasot manu PSU, es redzēju dažas 12V1 numurus. Es varētu iegūt precīzu numuriem, ja vēlaties. |
|
| |||
| |||
| jā, lūdzu, bet varētu būt labāk lietojiet tikai attēlu. |
|
| |||
| |||
| Labi, šeit numuri AC 115V 10A 60Hz 230V 5A 50Hz DC 3,3 V 5 V 12 V1 12 V2-12V 5 VSB MAX 34A 40A 16A 17A ,8 2.5A Nezinu, ko tas nozīmē, bet tas viss ir jūsu. Man nav kamera man, tādēļ, ja jums nepieciešams vairāk informācijas, let me know. Uz sānu zināšanai, es esmu meklē 9600GSO. Cik labi tas var būt, un tas mani PSU ar to rīkoties? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas zīmolu PSU? 9800GT demolishes 9600GSO.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ok, es esmu pieņemot, ka ir tikai, kā tas bija formated šajā tabulā? līdz 3,3 V bija tieši virs 34A, 5 virs 40A V, 12 V1 virs 16A utt? Un es piekrītu tam, kas Carbon teica par gfx karti, 9800GT ir daudz labāk nekā 9600GSO |