![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, sunt în prezent, caută să-mi placă grafică de actualizare, dar eu sunt total pierdut Acestea sunt meu actual specs: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4600 + 1 gig [Actualizarea la 4gig] şi este o placă grafică 8400 GS. Acum am pierdut în totalitate atunci când este vorba de carduri de grafica deci aici este. Caut un upgrade la preţuri accesibile pentru 100 dolari sau mai puţin. Orice sugestii? Caut un site care compară GFX de carduri care arată cât de mult FPS pe joc, dar nici o constatare noroc. Mulţumesc în avans |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Încercaţi să merg aici, Precum şi o selecţie a obiectivelor specifice, la un interval de timp, atunci nu există un grafic cu cele mai recente GFX pe carduri. Cu toate acestea, aş spune, probabil, acest card este cel mai bun pariu că la buget, trebuie doar să se asigure aveţi o PSU destul de bun pentru el.
| |||
| |||
| Mulţumesc pentru răspuns, am un 500 PSU că ar face bine? Îmi place că te carte legate de mine, s-ar putea verifica doar în acesta. O întrebare totuşi, să vă sugerăm 2gig sau 4gig să meargă împreună cu el? Eu conduc un Win XP Pro 32bit OS. |
|
| |||
| |||
| De Wattage a PSU nu este ceea ce contează, este ceea ce-l pune la curent cu privire la 12 V şine, dacă vă uitaţi la partea laterală a PSU, ar trebui să vedeţi un tabel care spune acest lucru, vă rugăm să aruncaţi o privire şi să-mi spui ce se spune, sau, ai putea face o fotografie şi trimite-l şi se leagă de-o pentru mine. De asemenea, în acelaşi timp, pe care le-aţi deschis de caz, trebuie să aruncaţi o privire la firele care vin de la PSU, nici una dintre ele nu arata asa ceva: ![]() sau asta: ![]() 2GB este bine pentru XP, Mi 2GB şi nu au probleme atunci când joci jocuri. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP 32bit numai recunoaşte până la 3.5GB. 2GB este o gramada, oricum.
| |||
| |||
| Bun, deci 2gig este. Tocmai am verificat computerul meu afară am vedea 6 holed plug de la meu PSU. De asemenea, citirea PSU mea, am vazut unele 12V1 numere. Aş putea obţine exact numerele dacă doriţi. |
|
| |||
| |||
| Da, te rog, dar este posibil să fie mai uşor să se ia doar o imagine. |
|
| |||
| |||
| Bine, aici e de numere AC 115V 10A 60Hz 230V 5A 50Hz DC 3.3 V 5 V 12 V1 12 V2-12V 5 VSB MAX 34A 40A 16A 17A .8 Un 2.5A Nu ştiu ce înseamnă asta, dar este numai al tău. Eu nu am un aparat de fotografiat pe mine, aşa că, dacă aveţi nevoie de mai multe informaţii, să-mi spuneţi. Pe o notă marginală, am căutat la 9600GSO. Cât de bună ar fi că, şi mi-ar PSU descurci? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Care este marca de PSU? De 9800GT demolishes de 9600GSO.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ok, am presupunând că e doar modul în care a fost formated în masă? 3.3 V, astfel încât a fost de mai sus, direct de 34A, de 5 V 40A de mai sus, mai sus de 12 V1 de 16A, etc? Şi sunt de acord cu ceea ce a spus despre Carbon gfx carte, de 9800GT este mult mai bună decât 9600GSO |
![]() |
|
| Marcaje |