![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já jsem v súčasnosti hľadá upgradovať svoje grafické karty, ale som úplne stratil Tie sú moje aktuálne špecifikácie: AMD Athlon 64 X2 Duální Core 4600 + 1 GIG [Upgrade na 4giga] a grafické karty je 8400 GS. Teraz som úplne stratil, keď sa jedná o grafickej karty tak tu to je. Hľadám cenovo upgrade za 100 dolárov a menej. Akýkoľvek návrhy? Hľadám stránky, ktoré porovnáva GFX kariet, ktoré ukazujú, ako moc FPS za hru, ale nájsť žiadne šťastie. Thanks in advance |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúste ísť tadyA výberom jednej z meradiel v čase, potom existuje graf so všetkými najnovšími GFX kariet. Napriek tomu by som asi povedať, túto kartu je vaša najlepšia stávka v tomto rozpočte, len zabezpečiť, že máte dosť dobrý PSU o neho.
| |||
| |||
| Vďaka za odpoveď, mám 500 PSU, že by to dobré? Páči sa mi, že karty spojené mi, aby som sa do neho len skontrolovať. Jedna otázka, aj keď by podľa Vášho názoru 2giga alebo 4giga ísť spolu s ním? Vedu Win XP Pro 32Bit OS. |
|
| |||
| |||
| Príkonu v PSU, nie je o čo ide, je to, čo súčasná kladie sa na +12 V koľajniciach, keď sa pozriete na bočnej strane PSU, mali by ste vidieť tabuľku, ktorá hovorí, prosím sa pozrite a povedzte mi, čo je napísané, alebo by ste mohli mať fotku a nahrať ju a odkaz na neho pre mňa. Tiež, kým ste prípad otvoriť, pozrite sa na drôty pochádzajú z PSU, do žiadnej z nich hľadať niečo takéto: ![]() alebo s touto: ![]() 2 GB pre XP je v poriadku, Bežím 2GB a nemajú žiadne problémy pri hraní hier. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP 32Bit iba uznáva až +3,5 gigabajt 2GB je tak ako tak dost.
| |||
| |||
| Dobre, tak 2giga je. Len som skontrolovať svoj počítač na Vidím 6 dierovaného plug z môjho PSU. Tiež čítanie mojich PSU, videl som niektoré 12V1 čísiel. Mohol by som dostať presné počty, ak budete chcieť. |
|
| |||
| |||
| Áno, prosím, ale to by mohlo byť jednoduchšie len obrázok. |
|
| |||
| |||
| Dobre, tu je to čísla AC 115V 10A 60Hz 230V 5A 50Hz DC +3.3 V +5 V +12 V1 +12 V2-12V +5 VSB MAX 34A 40A 16A 17A, 8 A 2.5A Neviete, čo to znamená, ale je to všetko tvoje. Nechcem have a kamera na mě, takže ak budete potrebovať akékoľvek ďalšie informácie, dajte mi vedieť. Na strane na vedomie, Bol som pri pohľade na 9600GSO. Ako moc by to bolo, a že by môj PSU Zvládnu to? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aká je značka na PSU? V 9800GT demolishes na 9600GSO.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ok, já jsem za predpokladu, že to, ako to bolo formated v tabuľke? takže +3.3 V bol priamo nad 34A je +5 V nad 40A, na +12 V1 nad 16A atd? A súhlasím s tým, čo povedal o Carbon GFX karty, 9800GT je omnoho lepšia ako 9600GSO |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Grafická karta modernizácie help! ! ! ! ! ! | Laureng123 | Graphics Cards & Monitory | 6 | 30.září 2009 15:37 |
| Upgrade RAM a grafickú kartu Potrebujete sume Pomoc | Taesin | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 21.srpna 2009 09:26 |
| Aktualizácia sledovať a GFX karty | robina80 | Graphics Cards & Monitory | 12 | 26. februára 2008 06:29 |
| Aktualizácia Otázky, prosím pomôžte | AMD4LIFE | Graphics Cards & Monitory | 9 | 30. decembra 2007 22:58 |
| Thread Tools | |
| |