![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, ја сам тренутно у потрази за надоградњу моје графичком картицом, али сам потпуно изгубљена Ово су моје тренутне Спецификације: АМД Атхлон 64 Кс2 Дуал Цоре 4600 + 1 чезе [Упградинг то 4гиг] и графичка картица је 8400 ГС. Сада сам потпуно изгубљена кад је у питању графичка картица, тако да је овде. Им 'хандсоме за надоградњу приступачне за $ 100 или мање. Било који сугестија? Им 'хандсоме за страницу која упоређује ГФКС картице које приказују колико ФПС по игри, а налаз не срећа. Хвала унапред |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Покушајте идући овдеИ одабиром једног од мерила у исто време, онда је карта са свим најновијим ГФКС картица на. Међутим ја бих вероватно рећи Ова картица је ваш најбољи кладити на тај буџет, само би осигурали да имате довољно добар псу за то.
| |||
| |||
| Хвала за одговор, ја имам од 500 псу да би чинити добро? Свиђа ми се да је картица коју повезани мене, можда сам само проверити у њу. Једно питање ипак, да ли би предложити 2гиг или 4гиг да иде уз то? Ли покренути Уин КСП Про 32бит ОС. |
|
| |||
| |||
| Са снагом од псу није оно што стварима, то је оно што га ставља тренутну на 12 В неморалан, ако погледамо бочној страни псу, требало би да видите табелу која говори, молим Вас, ово је изгледа и ми рећи шта је то каже, или можеш узети слику и поставите је и линк на то за мене. Такође, док имате случају отворени, имају поглед на жице које долазе из псу, да ли било који од њих изгледају нешто овако: ![]() или ово: ![]() 2ГБ је у реду за КСП, сам изводи 2ГБ и нема проблема приликом играња игара. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| КСП 32бит признаје само упто 3.5ГБ. 2ГБ обиље Аныуаы.
| |||
| |||
| Ок, па 2гиг је. ЈА праведан обуздан мој рачунар јесу ли видети 6 холед утикач из мог псу. Исто тако, читајући моје псу, видјех неке 12В1 бројева. ЈА могао добити тачне бројке, ако желите. |
|
| |||
| |||
| Да, молим вас, али то би могло бити лакше да се само слику. |
|
| |||
| |||
| Ок, хере'с тхе бројеви АЦ 115В 10А 60Хз 230В 5А 50Хз ДЦ 3,3 В 5 В 12 В1 12 в2-12В 5 ВСБ МАКС 34А 40А 16А 17а, 8 А 2.5А Не знам шта то значи, али то је све твоје. Немам камеру на мене, па ако треба више информација, јавите ми. На страни белешку, тражио сам на 9600ГСО. Како би то бити добар, и моје би управљали псу то? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Која је марка од псу? Тхе 9800ГТ демолисхес у 9600ГСО.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ок, ја сам уз претпоставку да је само како је било форматед у табели? 3,3 В тако да је непосредно изнад 34А, на 5 В изнад 40А, у 12 В1 изнад 16А итд? И слажем се са оним што је рекао о Царбон гфкс картицу, 9800ГТ је много боље него 9600ГСО |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Графичке карте унапређење помоћ! ! ! ! ! ! | Лауренг123 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 30. Јул 2009 15:37 |
| Надоградња РАМ-а Графичка картица Сум Неед Хелп | Таесин | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 21 аугуст 2009 09:26 |
| Надоградња ГФКС картица и монитор | робина80 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 12 | 26 фебруар 2008 06:29 |
| Надоградња питања, молимо Помоћ | АМД4ЛИФЕ | Грапхицс Цардс & Мониторс | 9 | 30 децембар 2007 22:58 |
| Тхреад Тоолс | |
| |