![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, ben şu anda benim grafik kartı yükseltmek için arıyorum ama tamamen Bunlar benim mevcut özellikleri: AMD Athlon 64 X2 Çift Çekirdekli 4600 + 1 GIG [4gig için güncelleme] ve grafik kartı 8400 GS ise kaybedilmiş yaşıyorum. Şimdi tamamen kayıp yaşıyorum zaman grafik kartları için işte o geliyor. Ben 100 $ veya daha az bir ekonomik yükseltme arıyorum. Any suggestions? Bu oyun her ne kadar FPS göstererek Gfx kartları karşılaştırır bir site için arıyorum ama şans bulmak. Thanks in advance |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Devam deneyin buradaBir zaman kriterlerin ve seçerek bir, sonra en son Gfx kartlarına bir grafik olduğunu. Ancak Herhalde söyleyebilirim Bu kart bu bütçe adresinden en iyi şey, sadece bunun için iyi bir PSU yeterli olması olduğunu.
| |||
| |||
| Yanıt için teşekkürler, ben 500 PSU iyi yapar mı? Bu kart, sadece bunu bir kontrol edebilirsiniz bana bağlı gibi. Bir soru ama, sen 2gig veya 4gig ile birlikte gitmek için tavsiye ediyor? Bir Win XP Pro 32bit OS çalıştırın. |
|
| |||
| |||
| Bu PSU ve vat miktarı eğer PSU ve yan bakmak, ne bu 12 V raylar üzerinde koyar mevcut, onlara bir bakın ve bana söyleyin lütfen bu yazan bir tablo göreceksiniz değil hangi konularda ne bu veya söylüyor, bir fotoğraf çekmek ve bu ve bu benim için bağlantı yükleyin. Ayrıca, whilst you durumunda açık olması, bunlardan herhangi birini yapma KablolarÛn PSU gelen bir göz böyle bir şey bakalım: ![]() veya: ![]() Ben 2GB kullanıyorum 2GB XP için iyi ve sorunlar oyun var. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP 32bit sadece tanımaktadır UPTO 3.5GB. 2GB ise bol zaten.
| |||
| |||
| Tamam, 2gig öyle. Dışarı benim PSU gelen 6 holed fişi Ben sadece benim bilgisayar kontrol. Ayrıca, benim PSU okuma, bazı 12V1 numaralarını gördüm. Eğer isterseniz ben tam sayıları alabilir. |
|
| |||
| |||
| evet, lütfen, ama bunu daha kolay bir fotoğraf çekmek için olabilir. |
|
| |||
| |||
| Tamam, burada sayıları's AC 115V 10A 60Hz 230V 5A 50Hz DC 3,3 V +5 V 12 V1 12 V2-12V 5 VSB MAX 34A 40A 16A 17A ,8 bir 2.5A Demek, ama hepsi senin nedir biliyor musunuz. Ben bana, eğer daha fazla bilgi istiyorsanız, bana bildirin bir kamera yok. Yan not Açık, ben 9600GSO bakarak oldum. Bu nasıl, ve benim PSU onu ele alabileceğinizi de iyi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne PSU ve markası nedir? Bu 9800GT ve 9600GSO demolishes.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Tamam, sadece nasıl tabloda format was varsayarak mi? Böylece 3,3 V doğrudan 34A yukarıda ise, 5 V 40A yukarıda olan 16A vs yukarıdaki 12 V1? , The 9800GT kadar 9600GSO daha iyidir Ve Karbon ve Gfx kartı hakkında ne dedi katılıyorum |
![]() |
|