![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, я зараз з нетерпінням оновлення мої графічні карти, але я зовсім втратив Такі мої поточні специфікації: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4600 + 1 GIG [Оновлення до 4gig] І відеокарти 8400 GS. Тепер я зовсім втратив, коли мова заходить про відеокарти Ось воно. Я шукаю доступні оновлення за $ 100 або менше. Будь-які пропозиції? Я шукаю для сайту, який порівнює GFX карт, показав, наскільки FPS за гру, але знайти не пощастило. Спасибо заранее |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробуйте збираюся тутІ, вибравши один з цільових показників в той час, тобто діаграми з усіма останніми GFX карта. Проте я б сказав ця карта це ваш кращий вибір у цьому бюджеті, так само забезпечити вас є досить хороший блок живлення для нього.
| |||
| |||
| Спасибо за ответ, у мене є 500 БП, що б робити добро? Мені подобається, що ви зв'язали картки мене, я міг би просто перевірити в неї. Один з питань, хоча, ви могли б запропонувати 2gig або 4gig піти разом з ним? Я біжу Win XP Pro 32bit OS. |
|
| |||
| |||
| Потужність блоку живлення не це головне, це те, що поточний він випускає на 12 В, якщо ви подивитеся на боці блоку харчування, ви повинні побачити таблицю, в якій говорить, що це, будь ласка, подивіться і скажіть, що він говорить, або ви можете взяти фотографію і завантажте його та посилання на нього для мене. Крім того, у той час як у вас справи відкриті, подивіться на найближчі проводи від БП, зробити будь-яку з них виглядають як-небудь так: ![]() або так: ![]() 2GB хороший для XP, я біжу 2GB і мати жодних проблем при іграх. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP 32bit тільки визнає ДО 3,5 Гб. 2GB це все одно багато.
| |||
| |||
| Гаразд, так 2gig це. Я тільки що перевірив мій комп'ютер з Я бачу, 6 отворів вилку з мого блоку живлення. Також, читаючи мої БП, я бачив деякі 12V1 номера. Я міг отримати точні цифри, якщо ви хочете. |
|
| |||
| |||
| Так, будь ласка, але це може бути простіше просто зробити знімок. |
|
| |||
| |||
| Добре, ось номери AC 115V 10A 60Hz 230V 5A 50Hz DC 3,3 V 5 V 12 V1 12 V2-12V +5 VSB MAX 34A 40A 16A 17A .8 2.5A Чи не знаю, що це означає, але це все твоє. У мене немає камери на мене, тому якщо Вам потрібно більше інформації, дайте мені знати. На боці відомості, я дивився на 9600GSO. Як добре, що б бути, і буде мій БП це подолали? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Яка марка блока живлення? 9800GT руйнує 9600GSO.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Гаразд, я припускаю, що просто, як це було відформатований в таблиці? так що 3,3 V безпосередньо над 34A, +5 V вище 40A, +12 V1 вище 16A і т.д.? І я згоден з тим, що вуглець говорить про GFX карта, 9800GT набагато краще, ніж 9600GSO |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Відеокарта модернізацію допомогу! ! ! ! ! ! | Laureng123 | Графічні карти & Монітори | 6 | 30 вересня 2009 15:37 |
| Оновлення ОЗУ і відеокарта Потрібна Допомога Sum | Taesin | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 21 серпня 2009 09:26 |
| Оновлення моніторингу та GFX карта | robina80 | Графічні карти & Монітори | 12 | 26 лютого 2008 06:29 |
| Оновлення питання, будь ласка, допоможіть | AMD4LIFE | Графічні карти & Монітори | 9 | 30 грудня 2007 22:58 |
| Різьба Інструменти | |
| |