![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Да, номерата са в началото на всяка друга. Не бих могъл да ги пространство = / ще разгледа на 9800GT. Аз просто се надявам, че не е много на ценова разлика. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добре, добре, ако той е поставен как мисля, Вие бихте могли да разполагате с достатъчно мощност, в зависимост от това коя карта, която ще свърши, но бих препоръчал получавам Corsiar 450W единица все пак, те са много добри и не са прекалено скъпи или .
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 450W е overpriced вече, вземи си 500W Earthwatts или 400W корсар.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| О, забравих за новата 400W корсар, вероятно най-вече поради това не е достъпна във Великобритания, или поне не на OCUK. |
|
| |||
| |||
| Добре, благодаря ви за отговора. Мисля, че може да намери този, аз искам. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814130334 Сега имам няколко въпроса за това. 1) ще го годни текущата ми Mobo? АТРИБУТИ: За съжаление, моята дънна платка е Giga-Byte GA-m57SLI-S4 2) Ще имам достатъчно сила да го изпълним? 3) Дали е добра карта? Аз съм четене на ревюта и всеки е истински щастлив с нея. Единственият против Виждам много е, че това е дълъг, така съм аз с надеждата, че могат да се поберат в моя компютър. *** За моя PSU .. Това са номерата съм четене на страната на него. 500W AC-115V-10A 60Hz 230V 5A 50Hz DC 3,3 V 5 V 12 v1 12 v2-12V 5 VSB MAX 34а 40a 16а 17A 0.8A 2.5A |
|
| |||
| |||
| Тази карта е ОК, обаче бих Призовавам ви да отидете за дуел слот-карта, те ще работят много по охладител. PSU Това изглежда като че ли е създаден за работа, тъй като това е само една 9600GT, какво мислите Carbon? |
|
| |||
| |||
| Защо ще ти купя 9600GT за 120 $ ??!!? Това е почти на цената на 4850, след отстъпки! Ние не правим тези предложения само по прищявка, sapguar, ние да не бъде подвеждаща сте тук, вие сте се наистина сурова сделка, ако ти се, че картата. Коригирани за изпълнение трябва да бъде около $ 80, за 9800GT абсолютно го унищожи.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Уау, чудно защо не се получи известие по електронна поща, когато сте отговорили. Но да, аз ще съм с 9800GT. Би ми PSU Mobo и все още го подкрепят? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Графична карта модернизация помогне! ! ! ! ! ! | Laureng123 | Графика на карти & Монитори | 6 | 30 септември, 2009 15:37 |
| Надграждането RAM и графична карта Нуждаете сума Помощ | Taesin | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 21-ви Август, 2009 09:26 |
| Надграждането следят и GFX карти | robina80 | Графика на карти & Монитори | 12 | 26 Feb 2008 06:29 |
| Надграждането въпроси, моля Помощ | AMD4LIFE | Графика на карти & Монитори | 9 | 30 декември 2007 22:58 |
| Нишка Инструменти | |
| |