![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ano, čísla jsou na sebe. Nemohl jsem se místo nich = / budu dívat do 9800GT. Jen doufám, že to není moc o cenový rozdíl. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok, i když to byl položen na to, jak si myslím, budete mít dostatek energie, a to v závislosti na karty, které vám nakonec bude, ale já bych doporučit získání Corsiar 450W jednotky přesto, že jsou velmi dobré a nejsou ani příliš nákladné .
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 450W je předražený už je získat 500W Earthwatts nebo 400W Corsair.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ach, zapomněl jsem o nové 400W Corsair, pravděpodobně hlavně proto, že to není k dispozici ve Velké Británii, nebo alespoň ne na OCUK. |
|
| |||
| |||
| Dobře, děkuji za odpovědi. Myslím, že bych mohl nalézt ten chci. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814130334 Teď mám pár otázek o tomto. 1) to bude vhodné můj současný Mobo? EDIT: Omlouvám se, moje základní deska je Giga-Byte GA-m57SLI-S4 2) Budu mít dost síly na to běží? 3) Je to dobrá karta? I'm čtení recenzí a všichni jsou spokojeni s jeho reálné. Jediným kon vidím spoustu je to, že je to dlouho tak jsem doufal, že jsem se vejde v mém počítači. *** Pro mé PSU .. Toto jsou čísla, I'm čtení na straně ji. 500W AC-115V-10A 60Hz 230V 5A 50Hz DC +3.3 V +5 V +12 V1 +12 v2-12V +5 VSB MAX 34A 40A 16A 17A 0.8A 2.5A |
|
| |||
| |||
| Že karta je OK, ale já bych Vás žádáme jít do souboje slot pro karty, které budou probíhat mnohem chladnější. PSU vypadá, že by mohl být až o zaměstnání, vidí, jak je to jen 9600GT, co si myslíte Carbon? |
|
| |||
| |||
| Proč by vás koupit 9600GT za $ 120 ??!!? To je téměř cena za 4850 po slevy! Nechceme, aby tyto návrhy jen z rozmaru, sapguar jsme neklamavé jste tady, že jste získali opravdu nevýhodná smlouva, pokud si tu kartu. Upravená pro výkon by měl být kolem 80 dolarů, na 9800GT naprosto zničí ji.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Páni, proč jsem nedostal e-mailem upozornění, když reagovala. Ale jo, budu s 9800GT. By moje PSU Mobo a stále jej podporují? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Grafická karta modernizace help! ! ! ! ! ! | Laureng123 | Graphics Cards & Monitory | 6 | 30.září 2009 15:37 |
| Upgrade RAM a grafickou kartu Potřebujete Sume Nápověda | Taesin | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 21.srpna 2009 09:26 |
| Aktualizace sledovat a GFX karty | robina80 | Graphics Cards & Monitory | 12 | 26. února 2008 06:29 |
| Aktualizace Otázky, prosím pomozte | AMD4LIFE | Graphics Cards & Monitory | 9 | 30. prosince 2007 22:58 |
| Thread Nástroje | |
| |