![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Ναι, οι αριθμοί είναι το ένα πάνω στο άλλο. Δεν θα μπορούσα να τους χώρο = / Θα εξετάσουμε το 9800GT. Ελπίζω να μην πολύ μιας διαφοράς τιμής. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok, και αν ήταν που τον τρόπο με τον οποίο πιστεύω ότι, μπορεί να έχετε αρκετή ενέργεια, ανάλογα με το ποια κάρτα που θα συσταθεί για το σκοπό αυτό, αλλά θα συνιστούσα να βρείτε Corsiar 450W μονάδα ούτως ή άλλως, είναι πολύ καλή και δεν είναι πολύ ακριβό, είτε .
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 450W είναι υπερτιμημένα πια, πάρτε μια 500W Earthwatts ή το Corsair 400W.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ξέχασα για το νέο 400W Corsair, κυρίως γιατί ίσως δεν είναι διαθέσιμη στο Ηνωμένο Βασίλειο, ή τουλάχιστον δεν OCUK. |
|
| |||
| |||
| Εντάξει, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Νομίζω ότι μπορεί να βρεθεί τη μια θέλω. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814130334 Τώρα έχω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με αυτό. 1) θα μου ταιριάζει τρέχουσα Mobo; EDIT: Συγγνώμη, μου είναι μια μητρική πλακέτα Giga-Byte GA-m57SLI-S4 2) Θα έχω αρκετή ενέργεια για να το εκτελέσετε; 3) Είναι μια καλή κάρτα; Είμαι η ανάγνωση των σχολίων και όλοι είναι πραγματικά ευχαριστημένοι. Το μόνο con Βλέπω πολλά είναι ότι είναι τόσο καιρό είμαι εγώ ελπίζουν ότι μπορούν να χωρέσουν στον υπολογιστή μου. *** Για PSU μου .. Αυτοί είναι οι αριθμοί Είμαι ανάγνωση σχετικά με την πλευρά του. 500W AC 115V-10A-60Hz 230V 5A 50Hz DC 3,3 V, 5 κατά 12 v1 12 v2-12V 5 VSB MAX 34A 40A 16A 17A 0.8A 2.5A |
|
| |||
| |||
| Αυτή η κάρτα είναι εντάξει, όμως σας καλώ να προχωρήσουμε για μια μονομαχία του διαθέσιμου χρόνου χρήσης της κάρτας, που θα διαρκέσει πολύ δροσερότερες. PSU Αυτό μοιάζει να είναι έως και την εργασία, δεδομένου ότι αυτό είναι μόνο μία 9600GT, τι πιστεύετε ότι του άνθρακα; |
|
| |||
| |||
| Για ποιο λόγο θα αγοράσω μια 9600GT για $ 120 ??!!? Αυτό είναι σχεδόν η τιμή του 4850 μετά από εκπτώσεις! Δεν κάνει αυτές τις προτάσεις σχετικά με ένα μόνο ιδιοτροπία, sapguar, δεν είμαστε σε παραπλανητικά σας εδώ, να είστε ένα πραγματικά άδικη μεταχείριση, αν έχετε αυτή την κάρτα. Προσαρμοσμένη για τις επιδόσεις θα πρέπει μόνο να είναι περίπου $ 80, η 9800GT απολύτως καταστρέφει.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Πω πω, απορώ γιατί δεν λάβετε ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν απάντησε. Αλλά ναι, θα είμαι με την 9800GT. Θα μου PSU και Mobo ακόμη την υποστηρίξει; |