![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Da, brojevi su na vrhu svake druge. Nisam mogao prostora ih = / ja ću gledati na 9800GT. JA pravedan nadati se ne cijeni mnogo razlika. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK, dobro, ako je legao vanjska strana kako ja mislim, ne bi imali dovoljno snage, ovisno o kartici koja ti ide do kraja za, ali ja bih preporučio uzimajući Corsiar 450W jedinica svejedno, oni su jako dobri, a nisu ni preskupe .
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 450W je overpriced više, dobili 500W Earthwatts ili 400W gusar.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Oh, zaboravio sam o novom 400W gusar, vjerojatno zato što uglavnom nije dostupan u Velikoj Britaniji, ili barem ne na OCUK. |
|
| |||
| |||
| Ok, hvala vam za odgovore. Mislim da sam svibanj imati postaviti jedno želim. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814130334 Sada imam nekih pitanja u vezi ovog. 1) će stati moje trenutne Mobo? EDIT: Sorry, moja matična ploča je Giga-Byte GA-m57SLI-S4 2) Da li ću imati dovoljno snage da ga? 3) Da li je to dobar karticu? Ja sam čitajući recenzije i svi su zadovoljni sa stvarnom ga. Jedini con vidim dosta je da je tako dugo sam u nadi da mogu stati u moj računalo. *** Jer moj PSU .. To su brojevi I'm čitanje na stranu to. 500W AC-115V-10A 60Hz 230V 5A 50Hz DC 3,3 V 5 V 12 v1 12 V2-12V 5 VSB MAX 34A 40A 16a 17a 0.8A 2.5A |
|
| |||
| |||
| Ta kartica je u redu, ali ja bih urgirati idete u dvoboj utora za kartice, one će se pokrenuti mnogo hladnjak. PSU da izgleda kao da bi moglo biti do posla, jer kao to je samo 9600GT, što ti misliš Carbon? |
|
| |||
| |||
| Zašto bi ti kupiti 9600GT za 120 $ ??!!? To je gotovo cijenu od 4850, nakon popusti! Ne čini ti prijedlozi samo na ćud, sapguar, nismo u zabludu ste ovdje ste uzimajući stvarno nepravedno postupanje, ako dobijete tu karticu. Prilagođen za izvođenje trebala bi biti oko 80 $, 9800GT je potpuno uništava ga.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Sjajna osoba, pitam se zašto nisam dobiti obavijest putem e-pošte kada je odgovorio. Ali, da, idem s 9800GT. Želiš moje PSU Mobo i dalje podržavaju to? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Grafička kartica nadogradnje pomoć! ! ! ! ! ! | Laureng123 | Graphics Cards & Monitors | 6 | 30 rujan 2009 15:37 |
| Nadogradnja RAM-a Grafička kartica Sum Need Help | Taesin | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 21. kolovoz 2009 09:26 |
| Nadogradnja GFX kartica i monitor | robina80 | Graphics Cards & Monitors | 12 | 26. veljača 2008 06:29 |
| Nadogradnja pitanja, molimo Pomoć | AMD4LIFE | Graphics Cards & Monitors | 9 | 30. prosinac 2007 22:58 |
| Thread Tools | |
| |