![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Igen, a számok a tetején egymással. Nem tér ki = / fogom vizsgálni a 9800GT. Remélem, hogy nem sokkal az árkülönbség. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK, jó, ha azt meg, mit gondol, lehet, hogy van elég erő, attól függően, hogy melyik kártyát akkor a végén megyünk, de azt javasoljuk, kapok egy Corsiar 450W egység egyébként, hogy nagyon jó, és nem túl drága, vagy .
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 450W a túlárazott már, hogy egy 500W Earthwatts vagy 400W Corsair.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Elfelejtettem az új Corsair 400W, valószínűleg elsősorban azért, mert nem érhető el az Egyesült Királyságban, vagy legalábbis nem OCUK. |
|
| |||
| |||
| Rendben, köszönöm a válaszokat. Azt hiszem találtam egy akarok. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814130334 Most néhány kérdést ezzel kapcsolatban. 1) lesz alkalmas jelenlegi Mobo? Edit: Bocs, én az alaplap a Giga-Byte GA-m57SLI-S4 2) Van-e elég erő, hogy fut ez? 3) Ez egy jó kártya? Én mint a véleménye, és mindenki igazi boldog vele. Az egyetlen con látom a tételt, hogy ez hosszú így remélem én is alkalmas, hogy a számítógépet. *** A magam PSU .. Ezek a számok Én olvasatban az oldalán is. 500W AC-115V-10A 60Hz 230V 5A 50Hz DC 3,3 V +5 V 12 v1 12 v2-12V 5 VSB MAX 34A 40A 16A 17A 0.8A 2.5A |
|
| |||
| |||
| Ez a kártya van, ugyanakkor azt szorgalmazza, hogy aztán a párbaj kártya slot, akkor fog sokkal hidegebb. PSU, hogy néz ki ez ki a munkát, amikor látta, ahogy csak egy 9600GT, mit gondolsz Carbon? |
|
| |||
| |||
| Miért vesz egy 9600GT az 120 $ ??!!? Ez szinte az ára a 4850 utáni árengedmény! Nem tesz javaslatot csak egy szeszély, sapguar, mi itt nem megtévesztő, akkor kapok egy igazán nyers foglalkozni, ha azt a kártyát. Korrigált teljesítmény ez csak körülbelül 80 $, a 9800GT teljesen elpusztítja azt.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Hú, vajon miért nem tudtam e-mail értesítést, ha válaszolt. De igen, én megyek a 9800GT. Vajon az én PSU Mobo és továbbra is támogatja azt? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Grafikus kártya korszerűsítése help! ? ? ? ? ? | Laureng123 | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | Szeptember 30, 2009 15:37 |
| Upgrading RAM és a grafikus kártya Need Sum Segítség | Taesin | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 21. augusztus 2009 09:26 |
| Upgrading monitor és Gfx kártya | robina80 | Grafikus kártyák és monitorok | 12 | 26. február 2008 06:29 |
| Upgrading kérdése van, kérjük Segítség | AMD4LIFE | Grafikus kártyák és monitorok | 9 | 30. december 2007 22:58 |
| Téma eszközök | |
| |