![]() |
|
| |||
| |||
| Jā, skaitļi ir virs otra. Es nevarēju telpa viņiem out = / Es izskatīs 9800GT. Es tikai ceru, ka tā nav liela cenu starpība. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Labi, labi, ja tas ir izklāstīts, kā es domāju, ka, iespējams, ir pietiekami daudz jaudas, atkarībā no kartes jūs galu galā iet par, bet es ieteiktu kļūst Corsiar 450W vienība anyway, tie ir ļoti labs un nav pārāk dārgi, vai nu .
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 450W ir overpriced vairs, iegūt 500W Earthwatts vai 400W Corsair.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ak, es aizmirsu par jaunu 400W Corsair, iespējams galvenokārt tāpēc, ka nav pieejama Apvienotajā Karalistē, vai vismaz ne OCUK. |
|
| |||
| |||
| Labi, paldies par atbildēm. Es domāju, ka var atrast man vajadzīgo. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814130334 Tagad man ir zināmas bažas par šo jautājumu. 1) Vai būs derīgas manu pašreizējo MOBO? EDIT: Sorry, mana mātesplate ir Giga-Byte GA-m57SLI-S4 2) Vai man ir pietiekami daudz jaudas, lai tā varētu darboties? 3) Vai tas ir labs karti? Es esmu lasījums pārskatiem un visiem ir reāla apmierināts ar to. Tikai con redzu daudz ir, ka tas ir garš, tāpēc es esmu ceru varu fit to savā datorā. *** Manai PSU .. Tie ir skaitļi es esmu lasījumā par pusi no tā. 500W AC-115V-10A 60Hz 230V 5A 50Hz DC 3,3 V 5 V 12 v1 12 v2-12V 5 VSB MAX 34A 40A 16A 17A 0.8A 2.5A |
|
| |||
| |||
| Ka karte ir OK, tomēr es aicinu jūs doties duelis slota karti, tās darbosies daudz vēsākas. Ka PSU Izskatās, ka tas varētu būt līdz pat darbu, redzēt, kā tas ir tikai 9600GT, ko jūs domājat Carbon? |
|
| |||
| |||
| Kāpēc jūs nopirkt 9600GT par 120 $ ??!!? Tas ir gandrīz par 4.850 cena pēc atlaides! Mēs neesam šos priekšlikumus tikai par kaprīze, sapguar, mums nav maldinoša esat šeit, jūs saņemat tiešām izejvielu galā, ja jums šīs kartes. Pielāgotas darbības ir jāveic tikai ap 80 $, 9800GT pilnīgi sagrauj to.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Wow, brīnums, kāpēc man nebija saņemt e-pasta paziņojumu, kad jūs atbildat. Bet jā, es esmu, kas ar 9800GT. Vai mans PSU un MOBO vēl to atbalsta? |
![]() |
|
| Bookmarks |