![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Tak, numery są na siebie. Nie mogłem ich miejsca = / będę patrzył w 9800GT. Mam tylko nadzieję, że nie wiele się z różnicą w cenie.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ok, dobrze, jeśli zostało określone, jak myślę, może mieć wystarczająco dużo energii, w zależności od której karta się będzie do końca, ale ja polecam zdobycie Corsiar 450W jednostka mimo to są one bardzo dobre i nie są zbyt kosztowne albo .
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
450W jest overpriced już uzyskać 500W Earthwatts lub Corsair 400W.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Och, zapomniałem o nowym Corsair 400W, prawdopodobnie głównie dlatego, że nie jest dostępny w Wielkiej Brytanii, lub przynajmniej nie na OCUK.
|
|
|
|||
|
|||
|
Dobrze, dziękuję za odpowiedzi. Myślę, że może znaleźć jednej chcę.
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814130334 Teraz mam kilka pytań na ten temat. 1) będzie to pasuje do mojej aktualnej Mobo? EDIT: Niestety, moja płyta jest Giga-Byte GA-m57SLI-S4 2) Czy ma wystarczającej mocy, aby go uruchomić? 3) Czy jest to dobra karta? Czytam recenzje i wszyscy są zadowoleni z jej rzeczywistym. Jedynym con widzę partii, że tak długo jestem nadzieję mogę dopasować go w moim komputerze. *** W moim PSU .. Są to numery Czytam na jej boku. 500W AC-115V-10A 60Hz 230V 5A 50Hz DC +3.3 V, +5 V +12 V1 +12 v2-12V +5 VSB MAX 34A 40A 16A 17A 0.8A 2.5A |
|
|
|||
|
|||
|
Ta karta jest OK, ale chciałbym przejść do apelujemy do pojedynku gniazdo karty będą działać znacznie chłodniejsze. PSU, że wygląda to może być do pracy, ponieważ jest to tylko 9600GT, co myślisz węgla?
|
|
|
|||
|
|||
|
Dlaczego Pan kupić 9600GT za 120 dolarów ??!!? To prawie cenę za 4850 po rabaty! Nie podaje te propozycje tylko na kaprysem, sapguar, nie jesteśmy tu mylące, you're getting naprawdę surowego ofertę, jeśli uzyska się, że karty. Dostosowany do wykonania powinna być około 80 dolarów, w 9800GT całkowicie niszczy ją.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
|
|
|
|||
|
|||
|
Wow, zastanawiam się dlaczego nie otrzymasz powiadomienie pocztą e-mail, gdy odpowiedział. Ale tak, będę z 9800GT. Czy moje PSU Mobo i nadal ją wspierać?
|