![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Áno, čísla sú na seba. Nemohol som sa namiesto nich = / budem pozerať do 9800GT. Len dúfam, že to nie je moc o cenový rozdiel. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok, aj keď to bol položený na to, ako si myslím, budete mať dostatok energie, a to v závislosti na karty, ktoré vám nakoniec bude, ale já bych odporučiť získanie Corsiar 450W jednotky napriek tomu, že sú veľmi dobré a nie sú ani príliš nákladné .
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 450W je předražený už je získať 500W Earthwatts alebo 400W Corsair.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ach, zabudol som o novej 400W Corsair, pravdepodobne hlavne preto, že to nie je k dispozícii vo Veľkej Británii, alebo aspoň nie na OCUK. |
|
| |||
| |||
| Dobre, ďakujem za odpovede. Myslím, že by som mohol nájsť ten chcem. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814130334 Teraz mám pár otázok o tomto. 1) to bude vhodné môj súčasný Mobo? EDIT: Omlouvám se, moje základná doska je Giga-Byte GA-M57SLI-S4 2) Budem mať dosť sily na to beží? 3) Je to dobrá karta? I'm čítaní recenzií a všetci sú spokojní s jeho reálnej. Jediným kon vidím spoustu je to, že je to dlho tak som dúfal, že som sa vojde v mojom počítači. *** Na mojej PSU .. Toto sú čísla, I'm čítanie na strane ju. 500W AC-115V-10A 60Hz 230V 5A 50Hz DC +3.3 V +5 V +12 V1 +12 V2-12V +5 VSB MAX 34A 40A 16A 17A 0.8A 2.5A |
|
| |||
| |||
| Že karta je OK, ale já bych Vás žiadame ísť do súboja slot pre karty, ktoré budú prebiehať oveľa chladnejšie. PSU vyzerá, že by mohol byť až o zamestnanie, vidí, ako je to len 9600GT, čo si myslíte Carbon? |
|
| |||
| |||
| Prečo by vás kúpiť 9600GT za $ 120 ??!!? To je takmer cena za 4850 po zľavy! Nechceme, aby tieto návrhy len z rozmaru, sapguar sme nezavádzajúce ste tu, že ste získali naozaj nevýhodná zmluva, ak si tu kartu. Upravená pre výkon by mal byť okolo 80 dolárov, na 9800GT úplne zničí ju.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Páni, prečo som nedostal e-mailom oznámenie, keď reagovala. Ale jo, budem s 9800GT. By moje PSU Mobo a stále ho podporujú? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Grafická karta modernizácie help! ! ! ! ! ! | Laureng123 | Graphics Cards & Monitory | 6 | 30.září 2009 15:37 |
| Upgrade RAM a grafickú kartu Potrebujete sume Pomoc | Taesin | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 21.srpna 2009 09:26 |
| Aktualizácia sledovať a GFX karty | robina80 | Graphics Cards & Monitory | 12 | 26. februára 2008 06:29 |
| Aktualizácia Otázky, prosím pomôžte | AMD4LIFE | Graphics Cards & Monitory | 9 | 30. decembra 2007 22:58 |
| Thread Tools | |
| |