![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Да, бројеви су на врху сваке друге. Нисам могао простора их = / ја ћу гледати на 9800ГТ. ЈА праведан надати се не цени много разлика. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ОК, добро, ако је легао вањска страна како ја мислим, не би имали довољно снаге, зависно о картици која ти иде до краја за, али ја бих препоручио узимајући Цорсиар 450У јединица свеједно, они су јако добри, а нису ни прескупе .
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 450У је оверприцед више, добили 500У Еартхуаттс или 400У гусар.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ох, заборавио сам о новом 400У гусар, вероватно зато што углавном није доступан у Великој Британији, или бар не на ОЦУК. |
|
| |||
| |||
| Ок, хвала вам за одговоре. Мислим да сам мај имати поставити једно желим. хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16814130334 Сада имам неких питања у вези овог. 1) ће стати моје тренутне Мобо? Едит: Сорры, моја матична плоча је Гига-быте ГА-м57СЛИ-С4 2) Да ли ћу имати довољно снаге да га? 3) Да ли је то добар картицу? Ја сам читајући рецензије и сви су задовољни са реалном га. Једини цон видим доста је да је тако дуго сам у нади да могу стати у мој рачунар. *** Јер мој псу .. То су бројеви И'м читање на страну то. 500У АЦ-115В-10А 60Хз 230В 5А 50Хз ДЦ 3,3 В 5 В 12 в1 12 в2-12В 5 ВСБ МАКС 34А 40А 16А 17а 0.8А 2.5А |
|
| |||
| |||
| Та картица је у реду, али ја бих ургирати идете у двобој слот за картице, оне ће се покренути много хладњак. Псу да изгледа као да би могло бити до посла, јер као то је само 9600ГТ, шта ти мислиш Царбон? |
|
| |||
| |||
| Зашто би ти купити 9600ГТ за 120 $ ??!!? То је готово цену од 4850, након попусти! Не чини ти предлози само на ћуд, сапгуар, нисмо у заблуду сте овде сте узимајући стварно неправедно поступање, ако добијете ту картицу. Прилагођен за извођење требало би да буде око 80 $, 9800ГТ је потпуно уништава га.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Сјајна особа, питам се зашто нисам добити обавештење путем е-поште када је одговорио. Али, да, идем са 9800ГТ. Желиш моје псу Мобо и даље подржавају то? |