![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Так, ці номери один на одного. Я не міг їх простір = / я буду дивитися на 9800GT. Я просто сподіваюся, що це не велика частина різниці в ціні. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добре, добре, якщо б вона була закладена, як я думаю, ви можете мати достатню потужність, в залежності від карти Ви в кінцевому підсумку відбувається за, але я б рекомендував отримати Corsiar 450W одиниці в усякому разі, вони дуже гарні і не дуже дорогі або .
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 450W є завищеним більше, отримати EarthWatts 500W або 400W Corsair.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| О, я забула про нові 400W Corsair, імовірно, головним чином тому що вона не доступна у Великобританії, або, по крайней мере, не на OCUK. |
|
| |||
| |||
| Гаразд, дякую за відповіді. Мені здається, що я знайшов, яку я хочу. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814130334 Тепер у мене є деякі питання з цього приводу. 1) буде доречним моєї нинішньої Mobo? EDIT: На жаль, моя плати Giga-Byte GA-M57SLI-S4 2) Чи буде у мене достатньо сил, щоб його запустити? 3) Це гарна карта? Читаю відгуки, і всі реальні щаслива з ним. Con тільки я бачу багато, що він довгий тому я сподіваюся, що я поміститься в моєму комп'ютері. *** Для мого блоку харчування .. Ці цифри я читаю на його бік. 500W AC-115V-10A 60Hz 230V 5A 50Hz DC 3,3 V 5 V 12 V1 12 V2-12V +5 VSB MAX 34A 40A 16A 17A 0.8A 2.5A |
|
| |||
| |||
| Ця карта в порядку, однак я хотів би закликати вас звернутися за слот для карт дуелі, вони будуть працювати набагато прохолодніше. Цей блок живлення виглядає вона може виконати це завдання, бачачи, як це всього лише 9600GT, що ви думаєте Carbon? |
|
| |||
| |||
| Чому б ви купити 9600GT за $ 120 ??!!? Це майже ціною 4850 після знижки! Ми не робимо ці пропозиції тільки з натхнення sapguar, ми не обдурити вас сюди, ви отримуєте дійсно нечесна угода, якщо ви отримаєте цю карту. З поправкою на продуктивності вона повинна бути близько $ 80, 9800GT абсолютно руйнує її.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Wow, чому я не отримаєте повідомлення по електронній пошті, коли ви відповіли. Але так, я піду з 9800GT. Буде мій блок живлення і Mobo ще підтримати? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Відеокарта модернізацію допомогу! ! ! ! ! ! | Laureng123 | Графічні карти & Монітори | 6 | 30 вересня 2009 15:37 |
| Оновлення ОЗУ і відеокарта Потрібна Допомога Sum | Taesin | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 21 серпня 2009 09:26 |
| Оновлення моніторингу та GFX карта | robina80 | Графічні карти & Монітори | 12 | 26 лютого 2008 06:29 |
| Оновлення питання, будь ласка, допоможіть | AMD4LIFE | Графічні карти & Монітори | 9 | 30 грудня 2007 22:58 |
| Різьба Інструменти | |
| |