menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Rychlý dotaz o odvádějí SLI

Reply

Thread Nástroje
Old 17. Září 2007, 15:04
Člen Skupina

Default Rychlý dotaz o odvádějí SLI

Jsem koupi této karty:
- TC3H-1105:: NVIDIA Quadro FX 1500 / 256megabajt GDDR3 / PCI Express / Duální DVI / TV Out / OEM / Video Card (1.6 lbs)
-http: / / www.tigerdirect.ca/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2751844&sku=TC3H-1105
[B]
Bude schopen běžet v SLI s jinou grafickou kartou? I když odvádějí SLI spojení do obou grafických karet mají být 100% stejný?
Old 17. Září 2007, 19:24
Dárce Skupina

Default Rychlý dotaz o odvádějí SLI

Nesmí být nezdvořilý, ale proč se na Zemi by se chcete SLI s Quadro? (můžete se na cestě).

Tyto karty byly navrženy z důvodu, pro CAD a práce (jako odnož architektura) střih videa. Ale SLI není podporován většinou aplikací, které jsou pro takové použití.

I když mohou hry, pokud to je to, co chcete, je / ně, na malé a střední usnesení nákup dvou pro SLI nemá smysl, nejméně ze všech ekonomicky, pro hraní her. Chcete-li být upřímný, které byste být ve velké tísni, aby ekonomický smysl nákup dvou z nich k práci zvažuje CAD modely jsou k dispozici.

Ne předpokladu jste hráč, chci být naprosto jasné, na mých bodů.

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.