![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Jsem koupi této karty:
- TC3H-1105:: NVIDIA Quadro FX 1500 / 256megabajt GDDR3 / PCI Express / Duální DVI / TV Out / OEM / Video Card (1.6 lbs) -http: / / www.tigerdirect.ca/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2751844&sku=TC3H-1105 [B] Bude schopen běžet v SLI s jinou grafickou kartou? I když odvádějí SLI spojení do obou grafických karet mají být 100% stejný? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nesmí být nezdvořilý, ale proč se na Zemi by se chcete SLI s Quadro? (můžete se na cestě).
Tyto karty byly navrženy z důvodu, pro CAD a práce (jako odnož architektura) střih videa. Ale SLI není podporován většinou aplikací, které jsou pro takové použití. I když mohou hry, pokud to je to, co chcete, je / ně, na malé a střední usnesení nákup dvou pro SLI nemá smysl, nejméně ze všech ekonomicky, pro hraní her. Chcete-li být upřímný, které byste být ve velké tísni, aby ekonomický smysl nákup dvou z nich k práci zvažuje CAD modely jsou k dispozici. Ne předpokladu jste hráč, chci být naprosto jasné, na mých bodů.
|