![]() |
|
| |||
| |||
| Είμαι η αγορά αυτή την κάρτα: - TC3H-1105:: NVIDIA QUADRO FX 1500 / 256MB GDDR3 / PCI Express / Dual DVI / TV Out / OEM / Video Card (1,6 lbs) -http: / / www.tigerdirect.ca/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2751844&sku=TC3H-1105 [Β] Θα είναι σε θέση να τρέχει σε SLI με άλλη κάρτα βίντεο; Επίσης, όταν κάνει τη σύνδεση SLI κάρτες γραφικών και τα δύο πρέπει να είναι 100% το ίδιο; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν πρέπει να φανώ αγενής, αλλά γιατί στη γη θα θέλετε να SLI με QUADRO; (μπορείτε να με τον τρόπο). Αυτές οι κάρτες της είχαν σχεδιαστεί από το μηδέν για CAD και εργασίας (ως παρακλάδι της αρχιτεκτονικής) επεξεργασία βίντεο. Αλλά SLI δεν υποστηρίζεται από την πλειοψηφία των εφαρμογών που είναι για τέτοια χρήση. Ενώ μπορούν παιχνίδι, εάν thats τι θέλετε / τους, σε χαμηλή έως μέτρια ψηφίσματα, η αγορά δύο για SLI δεν έχει νόημα, τουλάχιστον όλων των οικονομικά, για gaming. Για να είναι ειλικρινής, που προτίθεστε να πιεστεί σκληρά για να κάνουν την οικονομική λογική που αγοράζουν δύο από αυτά για την εξέταση της εργασίας CAD μοντέλα που είναι διαθέσιμα. Δεν υποθέτοντας είστε gamer, απλά θέλουν να είναι απολύτως σαφές μου σημεία.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Γρήγορη RAM Ερώτηση; | ComputerGuy | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 2ο Σεπ 2008 08:52 |
| Βοηθήστε με, σας παρακαλώ, να PC TV απλώς μια σύντομη ερώτηση | billshepherd | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 2η Φεβ 2008 20:30 |
| Γρήγορη ερώτηση | dmdougie | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 18 Δεκ. 2007 07:43 |
| Γρήγορη RAM ερώτηση | Plusi | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 14 Νοε 2007 14:01 |
| Γρήγορη Ερώτηση | Nexter | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 10 Οκτ 2007 14:57 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |