![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én ezt a kártyát felvásárlás: - TC3H-1105: NVIDIA Quadro FX 1500 / 256MB GDDR3 / PCI Express / Dual DVI / TV-Out / OEM / Video Card (1,6 lbs) -http: / / www.tigerdirect.ca/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2751844&sku=TC3H-1105 [B] Lesz képes futtatni SLI másik videokártya? Még akkor is, ha ezt a kapcsolatot nem is SLI videó kártya kell 100%-ban ugyanaz? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem kell durva, de miért a földön is akarsz SLI a Quadro? (akkor az úton). Ezek a kártya volt a célja az alapoktól kezdve a munka és a CAD (mint a hajtás építészet) videó-szerkesztés. De SLI nem támogatja a többség az alkalmazások, amelyek az ilyen használat. Bár nem játék, amit mi, ha azt akarjuk, hogy azokban az, hogy az alacsony és közepes állásfoglalások felvásárlás kettő SLI nincs értelme, legalább is gazdaságilag, a játék. Ahhoz, hogy őszinte, akkor nehéz nyomni, hogy gazdasági értelemben felvásárlási ketten a CAD munkát figyelembe véve a modellek. Nem feltételezve, hogy te vagy a vad, csak azt szeretnék, hogy teljesen világos, én pont.