![]() |
|
| |||
| |||
| אני קונה כרטיס זה: - TC3H-1105:: NVIDIA Quadro FX 1500 / 256MB GDDR3 / PCI Express / Dual DVI / TV Out / OEM / כרטיס הווידאו (1.6 £) -http: / / www.tigerdirect.ca/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2751844&sku=TC3H-1105 [B] האם זה יהיה מסוגל להפעיל SLI עם כרטיס וידאו אחר? גם כאשר עושים SLI החיבור לעשות את שני כרטיסי הווידאו צריך להיות 100% אותו הדבר? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא להיות גס רוח אבל למה על כדור הארץ הייתם רוצים SLI עם Quadro? (אתה יכול דרך אגב). כרטיס של אלה נועדו מהאדמה ל CAD עבודה (כמו שלוחה של אדריכלות) עריכת וידאו. SLI אבל הוא לא נתמך על ידי רוב היישומים שבהם עבור שימוש כזה. תוך שהם יכולים במשחק, thats אם זה מה שאתה רוצה / אותם, בשעה נמוך עד בינוני החלטות, עבור רכישת שתי SLI לא הגיוני, לא פחות מכל מבחינה כלכלית, עבור המשחק. להיות גלוי, יהיה לך קשה לבצע ממועך הכלכלי תחושת קונה שניים מהם עבור CAD עבודה בהתחשב דגמים זמין. לא בהנחה שאתה gamer, רק רוצה להיות ברור לחלוטין על הנקודות שלי.