![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Jestem kupowania tej karty: - TC3H-1105: NVIDIA Quadro FX 1500 / 256MB GDDR3 / PCI Express / Dual DVI / TV Out / OEM / Video Card (1,6 lbs) -http: / / www.tigerdirect.ca/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2751844&sku=TC3H-1105 [B] Czy będzie w stanie uruchomić w SLI z innej karty graficznej? Również, gdy robi to SLI połączenia obu kart graficznych muszą być w 100% są takie same? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie być niegrzeczny, ale dlaczego na ziemi byłoby chcesz SLI z Quadro? (można na drodze). Te karty zostały zaprojektowane od podstaw do pracy i CAD (jako pochodną architektury) edycji wideo. Ale SLI nie jest obsługiwany przez większość aplikacji, które są do takiego użycia. Choć mogą one grze, jeśli thats what you want it / nich, przy niskich i średnich uchwał, kupując dwie SLI nie ma sensu, przynajmniej wszystkich ekonomicznie, w grach. Aby być szczery, w którym ma być ciężko, aby z ekonomicznego punktu widzenia kupno dwóch z nich do pracy CAD rozważywszy modele dostępne. Nie zakładając jesteś graczem, po prostu chcą być absolutnie jasne, na moim punkcie.