menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Rýchly dotaz o odvádzajú SLI

Reply

Thread Tools
Old 17. September 2007, 15:04
Člen Skupina

Default Rýchly dotaz o odvádzajú SLI

Som kúpu tejto karty:
- TC3H-1105:: NVIDIA Quadro FX 1500 / 256megabajt GDDR3 / PCI Express / Duálny DVI / TV Out / OEM / Video Card (1.6 lbs)
-http: / / www.tigerdirect.ca/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2751844&sku=TC3H-1105
[B]
Bude schopný bežať v SLI s inou grafickou kartou? I keď odvádzajú SLI spojení do oboch grafických kariet majú byť 100% istý?
Old 17. September 2007, 19:24
Darcu Skupina

Default Rýchly dotaz o odvádzajú SLI

Nesmie byť nezdvořilý, ale prečo sa na Zemi by sa chcete SLI s Quadro? (môžete sa na ceste).

Tieto karty boli navrhnuté z dôvodu, pre CAD a práca (ako odnož architektúra) strih videa. Ale SLI nie je podporovaný väčšinou aplikácií, ktoré sú pre takéto použitie.

I keď môžu hry, ak to je to, čo chcete, je / ne, na malé a stredné uznesenie nákup dvoch pre SLI nemá zmysel, najmenej zo všetkých ekonomicky, pre hranie hier. Ak chcete byť úprimný, ktoré by ste byť vo veľkej tiesni, aby ekonomický zmysel nákup dvoch z nich k práci zvažuje CAD modely sú k dispozícii.

Nie predpokladu ste hráč, chcem byť úplne jasné, na mojich bodov.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Rýchle RAM otázky? ComputerGuy Procesory, základné dosky & RAM 2 2. September 2008 08:52
Pomôžte mi, prosím, PC na TV len rýchly dotaz billshepherd Graphics Cards & Monitory 1 2. februára 2008 20:30
Rychlý dotaz dmdougie Všeobecné Hardware Chat 5 18. december 2007 07:43
Rýchle RAM otázku Plus Procesory, základné dosky & RAM 2 14. novembra 2007 14:01
Rýchle Otázka Nexter Všeobecné Hardware Chat 1 10. októbra 2007 14:57
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.