Rýchly dotaz o odvádzajú SLI Nesmie byť nezdvořilý, ale prečo sa na Zemi by sa chcete SLI s Quadro? (môžete sa na ceste).
Tieto karty boli navrhnuté z dôvodu, pre CAD a práca (ako odnož architektúra) strih videa. Ale SLI nie je podporovaný väčšinou aplikácií, ktoré sú pre takéto použitie.
I keď môžu hry, ak to je to, čo chcete, je / ne, na malé a stredné uznesenie nákup dvoch pre SLI nemá zmysel, najmenej zo všetkých ekonomicky, pre hranie hier. Ak chcete byť úprimný, ktoré by ste byť vo veľkej tiesni, aby ekonomický zmysel nákup dvoch z nich k práci zvažuje CAD modely sú k dispozícii.
Nie predpokladu ste hráč, chcem byť úplne jasné, na mojich bodov.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus
Môj systém: Zoomy Processor (s): E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v | Základná doska: Asus P5K Premium | Pamäť RAM: 2GB vládca 8500 | Grafické karty (s): BFG 8800GT | Zvuková karta: Xfi Extremegamer | Pevný disk (y): 3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie | Optická mechanika (s): LG GGC H20L | Case / PSU: Enermax 720w | Chladenie: AC7 | Sieť / Internet:
| Monitor (s): 245b, 931B (Samsung) | Operačný systém (y): Vista 32P | |