Брзо питање о догађај сли Не бити примитиван на земљи, али зашто би желите сли са КУАДРО? (можете путем).
Ове картице су дизајниране од темеља за ЦАД посла и (као изданак у архитектури) видео едитинг. Али сли није подржан од стране већине програма који су за такву употребу.
Док се игра, ако је тај што желите / их, на ниским до средњим резолуцијама, куповину два за сли не даје никаква смисла, најмање од свега економски, за играње. Да би био искрен, што бисте бити теско да економском смислу куповини два од њих за ЦАД моделе рада с обзиром на располагању.
Не претпостављајући да сте играч, само желим бити потпуно јасан на мој бодова.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус
Мы Сыстем: Зоомы Процесор (и): Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в | Матичне плоче: Асус П5К Премиум | РАМ меморија: 2ГБ Доминатор 8500 | Графичка картица (е): БФГ 8800ГТ | Соунд Цард: Ксфи Екстремегамер | Тврди диск (и): 3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење | Оптички погон (е): ЛГ ГГЦ Х20Л | Цасе / псу: Енермакс 720у | Хлађење: АЦ7 | Нетуорк / Интернет:
| Монитор (е): 245Б, 931Б (Самсунг) | Оперативни систем (е): Виста 32П | |