![]() |
|
| |||
| |||
| Bu kartı satın am: - TC3H-1105:: NVIDIA Quadro FX 1500 / 256MB GDDR3 / PCI Express / Dual DVI / TV Out / OEM / Video Kartı (1.6 lb) -http: / / www.tigerdirect.ca/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2751844&sku=TC3H-1105 [B] Bu SLI bir ekran kartı ile çalıştırmak mümkün olacak mı? Ayrıca bir SLI bağlantısı yaparak, her iki ekran kartları aynı% 100 mi gerekir? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ama kaba olmak neden toprak üzerinde SLI istediğiniz bir Quadro ile? Bu arada (bunu yaparken) tarafından. Bu kart yere kadar CAD iş ve mimarisinin bir dal olarak () video düzenleme tasarlanmıştır. Ama SLI uygulamaların çoğunluğu tarafından desteklenen olmadığını kullanımı içindir. Orta çözünürlük için düşük konsantrasyonlarda Whilst olabildiğince oyun, eğer şu ne istiyorum / Onlar için, SLI için iki satın ekonomik hiçbir anlamda, hiç yapar, oyun için. Dürüst olmak için, sabit CAD iş modelleri mevcut düşündüğü için ikisinin satın ekonomik anlamda yapmak sıkışmak ediyorum. Değil bir oyuncuysanız; sadece kesinlikle benim konularda açık olmak istiyorum umuyorum.