![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я купую цю карту: - TC3H-1105:: NVIDIA Quadro FX 1500 / 256MB GDDR3 / PCI Express / Dual DVI / TV Out / OEM / відео карти (1,6 кг) -HTTP: / / www.tigerdirect.ca/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2751844&sku=TC3H-1105 [B] Чи зможе вона працювати в SLI з іншого відеокартою? Крім того, при виконанні зв'язку SLI робити Обидві відеокарти повинні бути на 100% те ж саме? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи не грубити Але чому ж ви хочете, щоб з SLI Quadro? (можна, до речі). Ці карти були розроблені з нуля для роботи CAD і (як відгалуження від архітектури) для редагування відео. Але SLI не підтримується більшістю програм, які призначені для такого використання. Хоча вони можуть гра, якщо Thats, що ви хочете його / їх на низьких і середніх резолюції, купуючи дві для SLI не має сенсу, і менше за все економічно, для ігор. Відверто кажучи, ви б важко зробити економічний сенс купівлі двох з них на роботу CAD розгляді наявні моделі. Чи не припускаючи ви геймер, просто хочу бути абсолютно ясно, на мій точок.