по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

RIP графични карти

Reply

Нишка Инструменти
Old 11 ноември 2007, 13:27
Номер на групата

Default RIP графични карти

Аз току що си ръце на втора ръка graphichs карти G-сила 256MB AGP
тя е била добре работят тези последните няколко месеца ... Проблемът започна, когато се повиши ми prosessor да 2GHZ evrything wos глобата, докато не opend Windows Media център и с това на екрана се черен последвано с купища издава сигнал (твърде много да се разчита)

IV сега сложите старите графични карти и сега evrythings добре. и му не като повечето хора, които са runing изглед сега ще ви трябва поне 128 MB графична карта, за да използвате повечето програми като Movie Maker др

Q ми е как би станало това на .. може бързо prosessor направи графична карта Run Hoter и всеизгарянето изложени .. IV try'd картата в PC ANOVA и тя все още DONT работа, така и не картите nackerd

Просто worrieing, че това ще се случи отново, специално за новата карта grahics съм покупки скоро е 95 кила

Моята система: P * L * A * Z * M * A

Процесор (и):
2.3GhZ AMD
Дънната платка:
Asus
RAM памет:
1 гиг DDR
Графична карта (и):
256MB G-сила
Звукова карта:
звук Blaster 5,1
Hard Drive (и):
1-80GB 1-120GB Western цифрови на
Оптично устройство (а):
на Pioneer DVD-RW
Дело / PSU:
обичай случай & 650 вата PSU
Охлаждане:
DIY watercooling
Мрежа / Интернет:
девице 50mb
Монитор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операционна система (и):
Vista Ultimate
Old 11-ти ноември, 2007, 16:22
Новите държави Група

Хмм звучи като U може да закупите грешния тип графична карта и да е имал на proccessor IR вървят с течение на времето не е нещо .... Айв се намира все пак, преди да ... Предлагам ви, ако ще да закупи нов за $ 95,00 Бих Ви посъветва да потърсят съвет от някой магазин асистент и да видим какво може да ви посъветва на ... бъдете сигурни, че сте един компютър могат да се справят 2ghz процесор, тъй като това може да има той ...

Надявам се това да помогне
Джейми
Old 11-ти ноември, 2007, 16:29
Номер на групата

Имах Погледни ме в дънната платка ръчно и тя каза, че това 2gig prosessor е границата, че на борда може да приеме така shud да има проблеми там.
на графична карта wos работя добре с моите стари prosessor около 1gigs може картата просто го
Old 11-ти ноември, 2007, 16:31
Новите държави Група

доста possibl. но както казах, ако ure ще купя нова за tht пари аз ще попитам асистент в магазина. те shuld да може да се покаже в каква U нужда. Може би вашите графични карти didn't са това, което е необходимо за осъществяването на своя компютър? ...
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Нова графична карта - разплащателна карта = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 anaconda1991 Графика на карти & Монитори 9 5-и парламентарен Aug 2009 08:44
Първи новите графични карти. Coolyxxx Графика на карти & Монитори 4 7 Декември 2008 13:24
Графична карта jimbo84 Графика на карти & Монитори 4 29 Окт 2008 08:44
Помощ с графична карта ..... CrazyAce Графика на карти & Монитори 1 10 Дек 2007 00:33
Нови графични карти Помощ MaxWilson Графика на карти & Монитори 3 9 ноември 2007 15:36
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc