![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Аз току що си ръце на втора ръка graphichs карти G-сила 256MB AGP тя е била добре работят тези последните няколко месеца ... Проблемът започна, когато се повиши ми prosessor да 2GHZ evrything wos глобата, докато не opend Windows Media център и с това на екрана се черен последвано с купища издава сигнал (твърде много да се разчита )IV сега сложите старите графични карти и сега evrythings добре. и му не като повечето хора, които са runing изглед сега ще ви трябва поне 128 MB графична карта, за да използвате повечето програми като Movie Maker др Q ми е как би станало това на .. може бързо prosessor направи графична карта Run Hoter и всеизгарянето изложени .. IV try'd картата в PC ANOVA и тя все още DONT работа, така и не картите nackerd Просто worrieing, че това ще се случи отново, специално за новата карта grahics съм покупки скоро е 95 кила Моята система: P * L * A * Z * M * A
|
|
| |||
| |||
| Хмм звучи като U може да закупите грешния тип графична карта и да е имал на proccessor IR вървят с течение на времето не е нещо .... Айв се намира все пак, преди да ... Предлагам ви, ако ще да закупи нов за $ 95,00 Бих Ви посъветва да потърсят съвет от някой магазин асистент и да видим какво може да ви посъветва на ... бъдете сигурни, че сте един компютър могат да се справят 2ghz процесор, тъй като това може да има той ... Надявам се това да помогне Джейми |
|
| |||
| |||
| Имах Погледни ме в дънната платка ръчно и тя каза, че това 2gig prosessor е границата, че на борда може да приеме така shud да има проблеми там. на графична карта wos работя добре с моите стари prosessor около 1gigs може картата просто го |
|
| |||
| |||
| доста possibl. но както казах, ако ure ще купя нова за tht пари аз ще попитам асистент в магазина. те shuld да може да се покаже в каква U нужда. Може би вашите графични карти didn't са това, което е необходимо за осъществяването на своя компютър? ... |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нова графична карта - разплащателна карта = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Графика на карти & Монитори | 9 | 5-и парламентарен Aug 2009 08:44 |
| Първи новите графични карти. | Coolyxxx | Графика на карти & Монитори | 4 | 7 Декември 2008 13:24 |
| Графична карта | jimbo84 | Графика на карти & Монитори | 4 | 29 Окт 2008 08:44 |
| Помощ с графична карта ..... | CrazyAce | Графика на карти & Монитори | 1 | 10 Дек 2007 00:33 |
| Нови графични карти Помощ | MaxWilson | Графика на карти & Монитори | 3 | 9 ноември 2007 15:36 |
| Нишка Инструменти | |
| |